Κερδίστε τρεις διπλές προσκλήσεις για Τα Παραμύθια των Αδερφών Γκριμμ στο θέατρο Altera Pars

13/11/2017 18:00:00

 • Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με μια φυσική λίμνη, τα κείμενα του Παύλου Μάτεσι, η μουσική της Ελένης Καραίνδρου και το ταλέντο πέντε ταλαντούχων ηθοποιών θα λάμψουν φέτος κάθε Κυριακή στο Γκάζι στην παράσταση που υπογράφει ο γνωστός ηθοποιός Φώτης Σπύρος. Και στο τέλος... ένα παιδί από το κοινό αφηγείται με το δικό του τρόπο όσα είδε και οι ηθοποιοί τα ζωντανεύουν! Κερδίστε τρεις διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα αυτής της Κυριακής!

  Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυματουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, μάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, όλα τα αγαπημένα σύμβολα που μαγεύουν το βλέμμα των παιδιών, συνθέτουν το ανυπέρβλητο σκηνικό των παραμυθιών σε μια διαδραστική παράσταση που διαδραματίζεται σε σκηνικό με αληθινές λίμνες στις οποίες οι ηθοποιοί μπαίνουν ξανά και ξανά δημιουργώντας μια οπτική φαντασμαγορία. Οι συνεχείς αλλαγές των εντυπωσιακών κοστουμιών και οι υπέροχες μουσικές της γνωστής συνθέτριας Ελένης Καραϊνδρου συνθέτουν ένα θεατρικό θέαμα για παιδιά που θα καθηλώσει.

  Οι αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της αποδοχής, της γενναιοδωρίας, της πίστης στον εαυτό μας, η αιώνια σύγκρουση του καλού και του κακού, η μάχη της ευφυίας με τη δύναμη, όλα τα διαχρονικά, αρχετυπικά μηνύματα του μεγαλείου της ψυχής των ανθρώπων είναι παρόντα, κρυστάλλινα και διάφανα για κάθε θεατή, κάθε ηλικίας.

  Ένας ολόκληρος κόσμος που βγαίνει από τα παραμύθια-λογοτεχνήματα των δύο διασημότερων παραμυθάδων, περνάει στα χείλη των γιαγιάδων μας και από εκεί φωλιάζει ολοζώντανος, δύο αιώνες τώρα, στην καρδιά παιδιών και ενηλίκων σε ολόκληρο τον κόσμο, τροφοδοτώντας τη φαντασία τους και ενθαρρύνοντάς τους να πιστέψουν στις μεγάλες αξίες της ζωής. Και κάπως έτσι φτιάχνονται οι σπουδαίες καρδιές των ανθρώπων!

  Τα κείμενα του εξαίρετου θεατρικού συγγραφέα Παύλου Μάτεσι και του Φώτη Σπύρου εγγυώνται απόλυτο επαγγελματισμό και υψηλή λογοτεχνική ποιότητα στη χρήση της γλώσσας και τη διαχείριση των αξιών των πρωτότυπων παραμυθιών,

  Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο αγαπημένος ηθοποιός Φώτης Σπύρος, ο οποίος και πρωταγωνιστεί. Μαζί του συμπρωταγωνιστούν οι γνωστοί ηθοποιοί Ηλέκτρα Τσακαλιά, Νίκος Χρηστίδης, Γιώργος Κοσκορέλλος και Πέννυ Φοινίρη. Τα μαγευτικά σκηνικά σχεδίασε ο Βαλεντίνος Βαλάσης και επιμελήθηκε ο Ανδρέας Κουλμπερτίεβ.

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΑΦΗΓΗΤΕΣ!

  Θα γελάσουμε, στη λίμνη θα βραχούμε
  με την αγάπη πιο ψηλά θα σηκωθούμε

  και όταν τις ιστορίες όλες θα 'χουμε δει
  κάποιος από εμάς απ' την αρχή θα μας τις πει!

  Στο τέλος κάθε παράστασης, ένα παιδί απο το κοινό λέει την ιστορία με τον δικό του τρόπο και οι ηθοποιοί την ζωντανεύουν ξανά προσαρμόζοντας τις κινήσεις τους στην αφήγηση του παιδιού. Το φινάλε της παράστασης χρεάζεται μια μαγική στιγμή αυθορμητισμού, γνήσιας παιδικότητας και αυθεντικού χαμόγελου! Κι εμείς την έχουμε!

  ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ Α.ΜΕ.Α ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ

  Ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί της παράστασης αποφάσισαν να παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ την παράσταση σε όλα τα σχολεία και τις ομάδες Ατομών Με Αναπηρίες. Δεν έχετε παρά να προγραμματίσετε έγκαιρα τη δική σας παράσταση στο σχολείο ή το χώρο σας.

  Επίσης, κάθε σχολείο Α.ΜΕ.Α που θα επισκέπτεται το θέατρο Altera Pars για να παρακολουθήσει την παράσταση, θα έχει την ευκαιρία σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, να δει ολόκληρη την παράσταση στη νοηματική γλώσσα.

  Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

  Η παράστασή έρχεται στο σχολείο σας και σε κάθε δικό σας χώρο κατόπιν επικοινωνίας. Τηλεφωνήστε έγκαιρα και κλείστε τώρα την παράστασή σας κερδίζοντας έκπτωση 2 ευρώ σε κάθε εισιτήριο (€5 αντί για €7).

  ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

  Κλείστε ως και τις 31 Οκτωβρίου θέση με το σχολείο ή την ομάδα σας και κερδίστε έκπτωση 2 ευρώ σε κάθε εισιτήριο (€5 αντί για €7). Οι συνοδοί γονείς των παιδιών (μέχρι 6 συνοδοί ανά 50 παιδιά) στα σχολεία δεν πληρώνουν εισιτήριο.

  ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

  Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δουν δωρεάν την πρεμιέρα της παράστασης την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο θέατρο Altera Pars. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί μπορούν κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο επικοινωνίας της παράστασης να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση όποια Κυριακή επιθυμούν.

  ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ!

  Ο Φώτης Σπύρος και οι ηθοποιοί καθιερώνουν από την πρεμιέρα κιόλας της παράστασης το εισιτήριο σε αναμονή για τις οικονομικά ασθενείς ομάδες. Με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας, μπορείτε να παραλάβετε από τα ταμεία του θεάτρου ένα εισιτήριο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα και να παρακολουθήσετε δωρεάν την παράσταση.

  Μια θεατρική παράσταση για κάθε ηλικία. Μια αυθεντική θεατρική εμπειρία για κάθε παιδί!

  Ηλέκτρα Τσακαλιά

  Πέννυ Φοινίρη

  Νίκος Χρηστίδης

  Γιώργος Κοσκορέλλος

  Φώτης Σπύρος

 • «Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμμ»

  Κείμενο – Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος
  Σενάριο: Παύλος Μάτεσις
  Βοηθός Σκηνοθέτη: Ηλίας Μπαγεώργος
  Σχεδιασμός Σκηνικών – Κοστουμιών: Βαλεντίνος Βαλάσης
  Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα
  Φωτισμοί: Τρύφων Κεχαγιάς
  Παίζουν: Φώτης Σπύρος, Ηλέκτρα Τσακαλιά, Νίκος Χρηστίδης, Γιώργος Κοσκορέλλος, Πέννυ Φοινίρη
  Ηχοληψία: Γιάννης Κυρατζής
  Επιμέλεια σκηνικών: Ανδρέας Κουλμπερτίεβ

  Μουσική: Ελένη Καραϊνδρου

  Θέατρο Altera Pars

  Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 123, Γκάζι
  Πρώτη παράσταση: Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017
  Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί
  Και από
  Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.30 το πρωί οργανωμένες παραστάσεις σχολείων

  Τιμές εισιτηρίων: 7€ (ενήλικες), 7€ (παιδικό), μειωμένο 5€ (ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων με την επίδειξη κάρτας)
  Ειδική τιμή για σχολεία

  Πληροφορίες/ Κρατήσεις για σχολεία, συλλόγους και ομάδες: 6972724800 (Μαρία Βασιλέλλη)

 •  Το ELNIPLEX σε συνεργασία με τον Θίασο του Φώτη Σπύρου σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την παράσταση «Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμμ» την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 11:00.

  Τι πρέπει να κάνετε;

  1. Πατήστε Like στην ανάρτηση από τη σελίδα του elniplex στο facebook.
  2. Στείλτε μήνυμα στη σελίδα του elniplex στο facebook με τον τίτλο της παράστασης και τα στοιχεία σας, ώστε να είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί σας.

  Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 όταν και θα γίνει η ανακοίνωση των νικητών με δημόσιο σχόλιο στην ανάρτηση μας στο facebook.

 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΥΔΑ
  #

  Γεννήθηκε δυο φορές κι ίσως δεν πεθάνει καμία. Γράφει, ζωγραφίζει, δημιουργεί. Στο ELNIPLEX βρίσκει έναν δρόμο. Και τον περπατά.