Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση απο τη δομή κοινωνικής αλληλεγγύης Μελισσίων Πεντέλης

01/04/2017 10:00:00

 • Αύριο, Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 11:00 ως και τις 13:30, μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Μελισσίων.

  Θέμα της εκδήλωσης: "Ερωτήματα που προκύπτουν αναφορικά με τη σχολική ένταξη, τις μαθησιακές δυσκολίες, τις σχέσεις οικογενειών με το σχολείο και τις συμπεριφορές των παιδιών"

  Ομιλητές θα είναι ψυχολόγοι-ψυχοπαιδαγωγοί της ομάδας ψυχολόγων του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.

  Παράλληλα, οι διοργανωτές θα δεχθούν με χαρά φάρμακα που θα φέρουν οι επισκέπτες για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ισόγεια αίθουσα του πολιτιστικού κέντρο Μελισσίων (έναντι πλατείας Αγίου Γεωργίου)

 • LORD NICHOLAS
  #

  Ο Lord Nicholas γεννήθηκε στην εξωτική μεριά της Salamina από ευγενείς γονείς παλιάς αρχοντικής οικογένειας. Μεγάλωσε όμως δίχως αυτούς αφού οι γονείς του χάθηκαν μια Παρασκευή στους δρόμους του Παρισίου όπου περιπλανιόντουσαν για την επιβίωση στις όχθες του Σηκουάνα. Ακόμα δε γνωρίζει αν αυτή η εκδοχή αληθεύει.

  Φεύγει από τη Salamina με το Φέρρυ σε ηλικία 11 ετών και επί 11 χρόνια γύριζε όλη την Ευρώπη χωρίς να μπορεί να στεριώσει κάπου. Το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει το πρόσωπό του, το όνομά του, τις ιδιότητές του. Έγινε μια σκιά που περιπλανιέται σε βιβλία, θέατρα, σινεμά, γκαλερί, μουσεία και χώρους τέχνης και γράφει για όσα του κινούν την περιέργεια. Φιλοξενείται στο ELNIPLEX έναντι 4.500 δολαρίων Γουαδελούπης το μήνα ενώ οι φίλοι του τον φωνάζουν «Λόρδα» από την μεγάλη πείνα που τον κόβει.

  Επικοινωνία: lord_nicholas@elniplex.com