Ορχηστρικά τραγούδια για την 28η Οκτωβρίου

08/10/2017 19:00:00

 • Όλα τα ορχηστρικά τραγούδια του Elniplex για τις επετειακές γιορτές της 28ης Οκτωβρίου θα τα βρείτε στο κανάλι μας στο youtube. Πρόκειται για την Πατρίδα της Λίζας Ξανθοπούλου σε στίχους της Δέσποινας Δαμιανίδου, τις Γυναίκες Ηπειρώτισσες και τον Έφεδρο Ανθυπολοχαγό του Πυθαγόρα σε μουσική του Γιώργου Κατσαρού από τον δίσκο  Αλβανία, τα θρυλικά Παιδιά της Ελλάδος των Μίμη Τραϊφόρου και Μιχάλη Σουγιούλ με τη Σοφία Βέμπο, το Εδώ το Φως του Γιάννη Ρίτσου σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη από Τα 18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας και το Τρελοβάπορο του Οδυσσέα Ελύτη σε μουσική του Δημήτρη Λάγιου από τον δίσκο Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας.

  Ακολουθήστε τα παρακάτω link:

  Πατρίδα

  Γυναίκες Ηπειρώτισσες

  Ο έφεδρος ανθυπολοχαγός

  Παιδιά της Ελλάδος, παιδιά

  Εδώ το φως

  Το τρελοβάπορο

  copyright © Οκτώβριος 2014-2017 – Χρυσάνθη Δενδρή- ELNIPLEX

 • Χρυσάνθη Δενδρή
  #

  «Μουσική» είναι πάντα η μαγική μου λέξη. Προσπαθώ να την μεταδώσω στους γύρω μου, μικρούς και μικρότερους, με κάθε τρόπο. Σπουδάζω, μαθαίνω, παίζω, τραγουδάω, διδάσκω, μεταδίδω, ακούω μουσική, μα κυρίως, ζω με αυτήν και γι’ αυτήν.

  Στην παρέα του ELNIPLEX, εκτός από την μουσική, ασχολούμαι και με άλλες μαγικές λέξεις, όπως είναι η "φωρογραφία", η «δημιουργία» video, καθώς και τα "Social Media", το "Pinterest" και το "Youtube".

  Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω μεγάλη μουσικός! …Μέχρι τότε όμως, θα με βρίσκετε εδώ…

  Επικοινωνία: chrysanthe@elniplex.com