Ποιος απήγαγε τον Αϊ-Βασίλη: αναλυτικά το πακέτο!

21/10/2014 07:00:49

 • Μια μοναδική θεατρική διασκευή με τη συνεργασία των Εκδόσεων-Πολυχώρος Χαραυγή, των εκδόσεων Καστανιώτη και του elniplex που έβαλε τα δυνατά του το καλοκαιράκι.

  Πρόκειται για το απίστευτα χιουμοριστικό, ευφάνταστο και αγωνιώδες «Ποιος απήγαγε τον Αϊ-Βασίλη» που κυκλοφόρησε το 2007.

  Το πακέτο “Ποιος απήγαγε τον Αϊ-Βασίλη” περιλαμβάνει:

  -το ομώνυμο βιβλίο του Βασίλη Παπαθεοδώρου από τις εκδόσεις Καστανιώτη, με ιδιόχειρη, προσωπική αφιέρωση από το συγγραφέα, για να το διαβάσετε στα παιδιά σας, να το χρησιμοποιήσετε στις δανειστικές σας βιβλιοθήκες αλλά και να αποτελεί την πυξίδα σας για ό,τι επιχειρήσετε σχετικά με το βιβλίο.

  -το βιβλίο «Θεατρική διασκευή», 101 σελίδων, από τις εκδόσεις-Πολυχώρος Χαραυγή που περιέχει:
  εισαγωγικό σημείωμα από το συγγραφέα Βασίλη Παπαθεοδώρουτο πλήρες θεατρικό κείμενο
  όλα τα στάδια μέχρι το ανέβασμα της παράστασης με θεατρικό παιχνίδι
  20 σελίδες με πάνω από 35 πραγματικά πρωτότυπες και αδημοσίευτες δραστηριότητες, κατασκευές, παιχνίδια
  προσκλήσεις
  αφίσες παράστασης
  προγράμματα παράστασης
  προτεινόμενες μουσικές για όλες τις σκηνές
  χορογραφίες
  προτάσεις και τρόποι δημιουργίας κοστούμιων
  φωτογραφίες και οδηγίες κατασκευής σκηνικών
  η διανομή των ρόλων έτοιμη για τα παιδιά.

  -ένα mix mode cd (διπλής λειτουργίας) που περιλαμβάνει
  16 αφηγηματικά κομμάτια με τη φωνή του Βασίλη Παπαθεοδώρου
  ένα πολυφάκελος με δεδομένα (φωτογραφίες και έγγραφα) με όλες τις κατασκευές, προσκλήσεις, αφίσες, παιχνίδια, επιτραπέζια,φύλλα εργασίας.

  -μια σελίδα μεγέθους Α3 εφημερίδα της Sun για να μοιραστεί στο κοινό της παράστασης.

  Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια πανέτοιμη, εξαιρετικής δυναμικής και ποιότητας θεατρική παράσταση. Όλα αυτά αποστέλλονται μέσα σε ένα πρακτικό πρακτικό, οικολογικό κουτί για να τα αποθηκεύετε πάντα.

  Το πακέτο μπορείτε να το αποκτήσετε στην εξαιρετική τιμή των 22 ευρώ (ή μαζί με το δεύτερο πακέτο στην μοναδική τιμή των 38 ευρώ (4 βιβλία, τα δύο πρωτότυπα και τα 2 βιβλία με τα θεατρικά, 2 mix mode cd)

  Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνει από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) της περιοχής σας.

  Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε από το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και για όσο υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα, στέλνοντας ένα e-mail στο 

  xaravgibooks@gmail.com

  με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο όπου θα κοπεί η απόδειξη/τιμολόγιο, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο επικοινωνίας, το/τα πακέτο-α που επιθυμείτε). Ακόμα, αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε το σχολείο στο οποίο υπηρετείτε για να συμμετέχετε σε πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

  Περίοδος αποστολής των πακέτων: Δευτέρα 3 Νοεμβρίου-Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014.

  Όλοι όσοι αγοράσουν το πακέτο αυτό (ή και το “Ναι, Βιρτζίνια, υπάρχει Άγιος Βασίλης”), μπορούν να στείλουν στο elniplex@gmail.com μία οποιαδήποτε δραστηριότητα πραγματοποιήσουν στην τάξη ή το θεατρικό εργαστήρι τους, σχετική με κάποιο από τα δύο βιβλία, και να συμμετέχουν αυτομάτως στον μεγάλο διαγωνισμό του elniplex για 50 παιδικά βιβλία που θα σταλούν δωρεάν στους πέντε νικητές. Τα βραβεία θα δοθούν με κριτήριο την πιο πρωτότυπη δραστηριότητα ή πρωτότυπη εκτέλεση υπάρχουσας στα βιβλία δραστηριότητας. Επιτροπή θα είναι 3 συντάκτες του elniplex, ο εκδότης και ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου.

  Οι βραβευθείσες εργασίες θα δημοσιευθούν στο elniplex ενώ θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες όμορφες εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες που θα δουν τις εργασίες τους να ταξιδεύουν πραγματικά…πολύ μακριά!

  ΕΠΑΘΛΑ
  Πρώτος Νικητής: 25 βιβλία
  Δεύτερος Νικητής: 10 βιβλία
  Τρίτος-Τέταρτος-Πέμπτος Νικητής: 5 βιβλία έκαστος

  Φώτα…πάμε! Καλές παραστάσεις!

  Για παραγγελίες, απορίες, ερωτήσεις
   xaravgibooks@gmail.combann_books

 • Απόστολος Πάππος
  #

  Είμαι δημιουργός και διαχειριστής ύλης του ELNIPLEX από την πρώτη του ώρα. Εργάζομαι ως νηπιαγωγός τα τελευταία 15 χρόνια, στη δημόσια εκπαίδευση, τα 5 τελευταία στο 10ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου.

  Θα ζήσω ως τα 78 μου σίγουρα. Για μετά δεν παίρνω όρκο.

  Επικοινωνία: apostolos@elniplex.com, info@elniplex.com