Σερφάροντας με τη... Winnie!

11/10/2014 19:00:00

 • winnie-signupΠερί μαγείας ο λόγος, και καθώς στην ελληνική αγορά δεν “κυκλοφορoύν” η Winnie και ο Wilbur, στο elniplex υψώσαμε το μαγικό μας ραβδί, το κουνήσαμε 5-6 ίσως και 7 φορές και στην οθόνη του υπολογιστή μας φανερώθηκε πλούσιο υλικό “προσέγγισης” της Winnie the witch! Εντάξει, μας πιάσατε. Δεν υπήρξε μαγικό ραβδάκι, χρειάστηκε μια αναζήτηση στη google, προκειμένου να εντοπίσουμε ιστοσελίδες και υλικό που αφορούν στον Korky Paul και τους αγαπημένους του χαρακτήρες Winnie και Wilbur!

  Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα korkypaul.com, του Korky Paul, προκειμένου να ενημερωθείτε αλλά και να παραγγείλετε, εφόσον το επιθυμείτε, βιβλία του. Εκεί θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για το βιογραφικό, την εργογραφία, τα βραβεία που έχει κερδίσει, προσφορές για αγορά βιβλίων του, πληροφορίες για επισκέψεις που κάνει σε σχολεία, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τρόπους επικοινωνίας μαζί του. Του αρέσει να συλλέγει παιδικά σκίτσα, κάποια από τα οποία κοσμούν τα εσώφυλλα των βιβλίων του. Αν λοιπόν ανακαλύψατε κάποιο ταλέντο στην τάξη ή στην οικογένειά σας, μην διστάσετε να του στείλετε κάποιο σκίτσο ή ζωγραφιά του. Θα χαρεί, το υπογράφουμε!

  Επισκεφτείτε ακόμα τη σελίδα της Winnie! Κάθε μάγισσα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει ιστοσελίδα στο όνομά της, προκειμένου να επικοινωνεί  με τους θαυμαστές της… ε και της Winnie δεν είναι και λίγοι. Παιχνίδια, δραστηριότητες, ζωγραφική, επικαιρότητα είναι μερικά από τα θέματα που θα “απασχολήσουν” τον μικρό επισκέπτη της σελίδας.

  Προτείνουμε τις πιο σημαντικές και πιο ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες που αφορούν στον Korky Paul και την Winnie. Υπάρχουν άπειρες πληροφορίες στο διαδίκτυο.

  Και για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο! Πατήστε εδώ και δεν θα χάσετε!!!

 • Φωτεινή Βαρδάκα
  #

  Ννηπιαγωγός και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα «Δημιουργικές Τέχνες και Εμψύχωση».