More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΒιβλίο3-4 ετώνΣυνταγες για ονειρα, της Isol

    Συνταγες για ονειρα, της Isol

    Υπάρχουν πολλών ειδών όνειρα: περιπετειώδη, με γελοίες σκηνές, μπερδεμένα, με ανθρώπους που συνάντησες, σε ξένες γλώσσες, που δε θυμάσαι. Ένα βαρετό όνειρο όμως είναι μια χαμένη νύχτα.

    Αν έχετε βαρεθεί λοιπόν τα βαρετά όνειρα και τις χαμένες νύχτες, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε αυτόν τον ευφάνταστο και -τολμώ να πω- ασύγκριτο “τσελεμεντέ” ονείρων. Είναι η Isol που τον φτιάχνει, που έγραψε μερικές συνταγές για ενδιαφέροντα όνειρα που θα κάνουν τις νύχτες μας ποτέ πια ίδιες ξανά.

    Πρόκειται για ένα σπάνιο, διαδραστικό βιβλίο-παιχνίδι όπου ένα όνειρο μας επισκέπτεται κάθε βράδυ. Όχι, δεν είναι αστείο! Το παιδί διαλέγει ένα όνειρο και φτιάχνει μια ιστορία. Μόλις κλείσεις το φως, η σελίδα με το όνειρο φωτίζεται και μια εικόνα σε συνοδεύει στον βραδινό σου ύπνο. Ένα βιβλίο που αν το βάλετε κοντά σε δυνατό φως, δημιουργεί μια νέα εικόνα πίσω από αυτή που βλέπεις την πρώτη στιγμή του ξεφυλλίσματος.

    Μοναδική, σχεδόν μαγική η σύλληψη από τη συγγραφέα. Κάθε σελίδα αγγίζεται καθώς έχει ανάγλυφα στοιχεία αφής που ενεργοποιούν και την αίσθηση της αφής μετά από εκείνη της όρασης. Επιπροσθέτως, αν μυρίσετε το βιβλίο, θα σας φέρει στη μύτη εκείνη την υπέροχη μυρωδιά του καλού χαρτιού και του φρεσκοτυπωμένου βιβλίου.

    Όχι απλά προτείνεται, αλλά αναζητήστε το πάσει θυσία. Από τις εκδόσεις Μάρτης που πραγματικά εκδίδουν λίγα αλλά εξαιρετικά προσεγμένα και καλαίσθητα βιβλία που ξεφεύγουν από τη λογική “ένα βιβλίο ακόμα”.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Τίτλος: Noturno- Συνταγές για όνειρα
    Τίτλος πρωτοτύπου: Nocturno
    Συγγραφέας: ISOL
    Εικονογράφηση: ISOL
    Εκδόσεις: Μάρτης, Νοέμβριος 2015
    Σελίδες: 32
    Μέγεθος: 17 Χ 25
    ISBN: 978-618-81193-5-2

     

     

    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    Most Popular