Τα Φυλλαράκια ταξίδεψαν στα Γρεβενά

27/06/2017 19:00:00

 • Την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, τα «Φυλλαράκια» του Elniplex βρέθηκαν στα Γρεβενά και συγκεκριμένα στο ΚΔΑΠ, «Παιχνιδαγωγείο των Νάνων» (Ταλιαδούρη 76).

  Για να είμαστε ακριβείς, δεν ταξίδεψαν όλα τα «Φιλαράκια», αλλά η Πίξελ, την οποία ακολούθησε κατά πόδας ο Άρτσι Μπούρτσι!

  Ωστόσο, η Πίξελ δεν πήγε για διακοπές, όσο και αν το είχε ανάγκη, αλλά βρέθηκε να λύνει μυστήρια, γρίφους και να περνάει δοκιμασίες! Γιατί βλέπετε, όσα σημαντικά υπάρχοντα διέθετε, βρέθηκαν κλειδωμένα στην βαλίτσα της!

  Ποιος κλείδωσε την βαλίτσα και εξαφάνισε το κλειδί;
  Ποιο το περιεχόμενο της βαλίτσας;
  Γιατί δεν ήταν εκεί τα υπόλοιπα φιλαράκια να την βοηθήσουν;
  Και γιατί τελοσπάντων έπρεπε ο Άρτσι Μπούρτσι να την ταλαιπωρήσει θέτοντάς την σε μια σειρά από επίπονες και δύσκολες δοκιμασίες;

  Ευτυχώς, στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς τα παιδιά του ΚΔΑΠ άπλωσαν χείρα βοηθείας, στάθηκαν στο πλευρό της, πρότειναν λύσεις, έλυσαν γρίφους ενώ επιπλέον έπαιξαν και χόρεψαν μαζί της! Γιατί τα πράγματα πάντα γίνονται πιο απλά, πιο εύκολα όταν κανείς έχει φιλαράκια στα πλευρό του!

  Ευχαριστούμε το ΚΔΑΠ «Το παιχνιδαγωγείο των Νάνων», την υπεύθυνη Βούλα Ζαρκογιάννη καθώς και όλες τις παιδαγωγούς, για την ζεστή φιλοξενία. Η σειρά των βιβλίων του ELNIPLEX και των Εκδόσεων Μεταίχμιο, πρόκειται να συμπεριληφθεί στο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΔΑΠ. Τη σειρά των βιβλίων μπορεί κανείς να βρει στο βιβλιοπωλείο «Βιβλιοχώρα» (Μ. Αλεξάνδρου 57).

 • Φωτεινή Βαρδάκα
  #

  Ννηπιαγωγός και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα «Δημιουργικές Τέχνες και Εμψύχωση».