Το elniplex στην κατασκήνωση η Φωλιά του παιδιού

06/07/2016 12:00:00

 • Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, το ELNIPLEX επισκέφθηκε την κατασκήνωση η Φωλιά του Παιδιού στις Αφίδνες Αττικής, μια κατασκήνωση με πάρα πολλά παιδιά και ιδιαίτερα οργανωμένες εγκαταστάσεις.

  Με αφορμή το βιβλίο "Αθλητισμός: Ιδέες και Αξίες" (φύλλα εργασίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του δημοτικού) της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης και του ELNIPLEX που κυκλοφορεί από το Μάιο (μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καλά ενημερωμένα βιβλιοπωλεία αλλά και να το παραγγείλετε και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας), παίξαμε με πάνω από 80 παιδιά ένα πλήθος παιχνιδιών και δραστηριοτήτων ρόλων.

  Τα παιδιά άρχισαν να "τσακώνονται" με πολεμικές (κατασκηνωτικές) ιαχές. Ένα σφύριγμα όμως σήμανε τη λήξη των εχθροπραξιών. Ήταν η ώρα των Ολυμπιακών Αγώνων και της Εκεχειρίας.

  Τα παιδιά παρέλασαν με σημαίες, έπαιξαν παιχνίδια, έκαναν αθλήματα, έπαιξαν ρόλους, σκέφτηκαν πάνω σε ιδέες και αξίες του αθλητισμού. Το χαμόγελό τους και η απόλυτη συμμετοχή τους σε όλα όσα κάναμε, μας συνόδευσαν μέχρι που φύγαμε από τον όμορφο χώρο της κατασκήνωσης.

  Ευχαριστούμε θερμά την εμψυχώτρια παιδικών ομάδων κυρία Παναγιώτα Στρίκου Τομοπούλου για την πρόσκληση, τη συνεργασία και την υποδοχή.

 • Απόστολος Πάππος
  #

  Είμαι διαχειριστής ύλης του ELNIPLEX από την πρώτη του ώρα. Εργάζομαι ως νηπιαγωγός τα τελευταία 13 χρόνια, στη δημόσια εκπαίδευση, τα 3 τελευταία στο 10ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου.

  Διαβάζω βιβλία, ανθρώπους, έργα τέχνης, τοπία, ιδέες και προσπαθώ να αποτυπώσω στα γραπτά μου όσα μου λένε. Δεν είμαι κριτικός βιβλίου ή τέχνης. Είμαι όσα άλλα αγαπώ και δε δηλώνω, όσα αγγίζω και δεν πληγώνω, όσα περπατώ μα δεν τρέχω, όσα σκέφτομαι μα δε γράφω ποτέ, όσα γράφω μα δε ξέρεις.

  Θα ζήσω ως τα 78 μου σίγουρα. Για μετά δεν παίρνω όρκο. Ως τότε θα ζητιανεύω μία μέρα ακόμη.

  Έχω σπουδάσει, παρακολουθήσει, διδαχθεί και διδάξει κάμποσα πράγματα και γνωστικά πεδία.

  Από το ELNIPLEX θα δείτε πολλά ακόμα. Γιατί είναι το βλέμμα μας στον κόσμο.

  Επικοινωνία: apostolos@elniplex.com, info@elniplex.com