Το elniplex στο βιβλιοπωλείο Κουκκίδα στην Κόρινθο: ελατε να παιξουμε

18/07/2016 12:00:00

 • Την Παρασκευή 22 Ιουλίου, στις 7:30 μ.μ., η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη και το βιβλιοπωλείο Κουκκίδα, στην Κόρινθο, προσκαλούν όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον αθλητισμό, τα όμορφα μηνύματά του και τις αξίες του.

  Μέσα από πολλά ευφάνταστα παιχνίδια, τα παιδιά θα διασκεδάσουν, θα γνωρίσουν πτυχές του αθλητισμού και των αγώνων και θα γνωρίσουν πολλές από τις σελίδες του βιβλιου της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης "Αθλητισμός: Ιδέες και Αξίες".

  Τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια θα υλοποιήσουν οι συγγραφείς του βιβλίου Δώρα Πουρή και Απόστολος Πάππος, συντάκτες του ELNIPLEX.

 • Παρασκευή 22 Ιουλίου
  Ώρα: 7:30 μ.μ.
  Αθλητισμός: Ιδέες και Αξίες
  Βιβλιοπωλείο Κουκκίδα
  Αποστόλου Παύλου 64
  Κόρινθος

 • Η είσοδος και η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

 • Απόστολος Πάππος
  #

  Είμαι διαχειριστής ύλης του ELNIPLEX από την πρώτη του ώρα. Εργάζομαι ως νηπιαγωγός τα τελευταία 13 χρόνια, στη δημόσια εκπαίδευση, τα 3 τελευταία στο 10ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου.

  Διαβάζω βιβλία, ανθρώπους, έργα τέχνης, τοπία, ιδέες και προσπαθώ να αποτυπώσω στα γραπτά μου όσα μου λένε. Δεν είμαι κριτικός βιβλίου ή τέχνης. Είμαι όσα άλλα αγαπώ και δε δηλώνω, όσα αγγίζω και δεν πληγώνω, όσα περπατώ μα δεν τρέχω, όσα σκέφτομαι μα δε γράφω ποτέ, όσα γράφω μα δε ξέρεις.

  Θα ζήσω ως τα 78 μου σίγουρα. Για μετά δεν παίρνω όρκο. Ως τότε θα ζητιανεύω μία μέρα ακόμη.

  Έχω σπουδάσει, παρακολουθήσει, διδαχθεί και διδάξει κάμποσα πράγματα και γνωστικά πεδία.

  Από το ELNIPLEX θα δείτε πολλά ακόμα. Γιατί είναι το βλέμμα μας στον κόσμο.

  Επικοινωνία: apostolos@elniplex.com, info@elniplex.com