Το elniplex στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης

03/07/2016 12:00:00

 • Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, το ELNIPLEX επισκέφθηκε το Μουσείο Παιδικής Τέχνης στην Πλάκα. Με τα παιδιά που παρακολουθούν το summer camp του Μουσείου, παίξαμε ένα πλήθος παιχνιδιών με αφορμή το βιβλίο "Αθλητισμός: Ιδέες και Αξίες" της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης και του ELNIPLEX που κυκλοφορεί από το Μάιο (μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καλά ενημερωμένα βιβλιοπωλεία αλλά και να το παραγγείλετε και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας).

  Τα παιδιά μπήκαν σε ένα πρωτόγνωρο κόνσεπτ να βοηθήσουν τις υποψήφιες συντάκτριες ενός αθλητικού περιοδικού ώστε να τις προσλάβει ο αρχισυντάκτης ο οποίος ήταν αυστηρός, απαιτητικός και σταδιακά προκαλούσε την δημιουργική "οργή" των παιδιών.

  Διασκεδάσαμε πολύ και φύγαμε με τις  καλύτερες εντυπώσεις.

 • Απόστολος Πάππος
  #

  Είμαι διαχειριστής ύλης του ELNIPLEX από την πρώτη του ώρα. Εργάζομαι ως νηπιαγωγός τα τελευταία 13 χρόνια, στη δημόσια εκπαίδευση, τα 3 τελευταία στο 10ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου.

  Διαβάζω βιβλία, ανθρώπους, έργα τέχνης, τοπία, ιδέες και προσπαθώ να αποτυπώσω στα γραπτά μου όσα μου λένε. Δεν είμαι κριτικός βιβλίου ή τέχνης. Είμαι όσα άλλα αγαπώ και δε δηλώνω, όσα αγγίζω και δεν πληγώνω, όσα περπατώ μα δεν τρέχω, όσα σκέφτομαι μα δε γράφω ποτέ, όσα γράφω μα δε ξέρεις.

  Θα ζήσω ως τα 78 μου σίγουρα. Για μετά δεν παίρνω όρκο. Ως τότε θα ζητιανεύω μία μέρα ακόμη.

  Έχω σπουδάσει, παρακολουθήσει, διδαχθεί και διδάξει κάμποσα πράγματα και γνωστικά πεδία.

  Από το ELNIPLEX θα δείτε πολλά ακόμα. Γιατί είναι το βλέμμα μας στον κόσμο.

  Επικοινωνία: apostolos@elniplex.com, info@elniplex.com