More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΔιαγωνισμός με θέμα τον αγαπημένο ντετέκτιβ Κλουζ

    Διαγωνισμός με θέμα τον αγαπημένο ντετέκτιβ Κλουζ

    Είσαι και εσύ ένας από τους φανατικούς μικρούς αναγνώστες του Ντετέκτιβ Κλουζ; Και αν ναι πόσο καλά γνωρίζεις τον διάσημο μικρό ντετέκτιβ; Ετοιμάσου να λάβεις μέρος στον πιο μεγάλο διαγωνισμό που έγινε ποτέ.

    Από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2018, πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό που σχεδίασαν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το Nickelodeon, για να κερδίσεις την ευκαιρία να συναντήσεις τον  αγαπημένο σου συγγραφέα από κοντά, γευματίζοντας μαζί του, αλλά και να συμπληρώσεις τη συλλογή σου με όλες τις περιπέτειες του Κλουζ. Φωτογράφισε το αγαπημένο σου βιβλίο από τη σειρά, αντιστοίχισε εξώφυλλα και τίτλους, απάντησε σε ερωτήσεις για να τσεκάρουμε πόσο φανατικός αναγνώστης είσαι και δώσε ιδέες στον συγγραφέα για την επόμενη υπόθεση του διάσημου ντετέκτιβ. Απαιτείται αφοσίωση, φαντασία και συνέπεια. Αν θέλεις να είσαι ένας από τους μεγάλους νικητές εξοπλίσου με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα ενός σωστού ντετέκτιβ, για να φτάσεις στο τέλος και να μπεις στη μεγάλη κλήρωση που θα σου χαρίσει άπαιχτα δώρα.

    Πάτησε ΕΔΩ για να δεις τα παιχνίδια και μόλις είσαι έτοιμος/η συμπλήρωσε τη πρώτη φόρμα του διαγωνισμού μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, γιατί την επόμενη εβδομάδα σε περιμένουν νέα παιχνίδια!

    “Πρέπει να ανοίξουμε τις καρδιές μας”: Συνέντευξη του Γίργκεν Μπανσέρους στο ELNIPLEX

    ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ

    Από τον διαγωνισμό θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση είκοσι (20) νικητές. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στον ιστότοπό μας www.metaixmio.gr, στις 4 Δεκεμβρίου 2018, και θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

    Γεύμα με τον δημιουργό του Κλουζ
    Πέντε τυχεροί θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γευματίσουν μαζί με έναν ενήλικο συνοδό τους με τον Γερμανό συγγραφέα Γίργκεν Μπανσέρους και να συνομιλήσουν μαζί του την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 2:30 το μεσημέρι, σε εστιατόριο της Αθήνας.
    Ευκαιρία για μια εξονυχιστική ανάκριση! Πού θα περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ο Κλουζ; Του αρέσει η Ελλάδα; Θα ήθελε να λύσει κάποιο μυστήριο στη χώρα μας; Πότε ετοιμάζεται νέο του βιβλίο;

    Κλουζοθήκη
    Άλλοι πέντε τυχεροί θα κερδίσουν τα βιβλία του Κλουζ που τους λείπουν για να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους (έως πέντε τίτλους) και μια δωροεπιταγή από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ονομαστικής αξίας 30 ευρώ, για να επιλέξουν ό,τι βιβλίο θέλουν.

    Βιβλία βιβλία βιβλία
    Τέλος, δέκα ακόμα τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν τα βιβλία που θα διαβάσουν τα Χριστούγεννα. Μια δωροεπιταγή ονομαστικής αξίας 30 ευρώ τους περιμένει από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

    Το πιο σημαντικό το αφήσαμε για το τέλος: Φέτος, τα Χριστούγεννα θα γιορτάσουμε με τον Γίργκεν Μπανσέρους.
    Σας περιμένουμε όλους και όλες την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 12 το μεσημέρι, στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ (Λ. Κηφισίας 109), για να γνωρίσετε από κοντά τον αγαπημένο σας συγγραφέα σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.
    Αλήθεια, έχεις φανταστεί ποτέ πώς είναι τα Χριστούγεννα ενός τόσο πολυάσχολου ντετέκτιβ όπως είναι ο Κλουζ; Ναι, καλά φαντάζεσαι… Ακόμα και δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, ο Κλουζ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ακόμα αινιγματική υπόθεση. Γυάλισε τον φακό σου, πιες ένα μεγάλο ποτήρι γάλα, ακόνισε τη φαντασία σου και έλα να βοηθήσουμε τον Κλουζ να λύσει το χριστουγεννιάτικο μυστήριο στην πόλη μας!
    Την εκδήλωση εμψυχώνει η ηθοποιός Ειρήνη Κουμπαρούλη, ενώ η μεταφράστρια Δαρεία Τζαννετάκη μάς βοηθά στη διερμηνεία.

    Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας θα υπογράψει βιβλία στους μικρούς αναγνώστες. Εκπλήξεις και συλλεκτικά δώρα σε περιμένουν!
    ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!
    Είσοδος ελεύθερη

    Για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου, δες ΕΔΩ όλες τις συναρπαστικές υποθέσεις του δημοφιλούς ντετέκτιβ που κυκλοφορούν σε όλα τα βιβλιοπωλεία, μάθε περισσότερα για τους φίλους και τα χόμπι του στο klouz.gr, άκουσε ΕΔΩ το τραγούδι του Κλουζ και τραγούδησέ το μαζί με τους φίλους σου.

    Πίνει γάλα, τρώει παγωτό
    λύνει υποθέσεις στο λεπτό
    μασάει τσίχλες, κρατάει και φακό
    μιλάμε για ντετέκτιβ τρομερό

    RELATED ARTICLES

    Most Popular