More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΑτζένταΜουσική & ΧορόςΚαλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου

    Καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου

     

    Ston Kipo tou Megarou

    Τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο ο Κήπος του Μεγάρου μεταμορφώνεται σε μια από τις πιο ζωντανές μουσικές σκηνές της πόλης.

    Καθισμένοι στο γρασίδι, κάτω από το φεγγάρι, μικροί και μεγάλοι, θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές γεμάτες μελωδία και ρυθμό.

    Ο Ιούνιος ανοίγει τον Μουσικό Κήπο του Μεγάρου

    12/6 Μόνικα
    19/6 Φίλιππος Πλιάτσικας & Γιάννης Μηλιώκας
    21/6H Γιορτή της Μουσικής
    26/6, 27/6, 28/6 Κωστής Μαραβέγιας
    30/6 Αρετή Κοσμίδου & Δημήτρης Σαμόλης

    Ο Κήπος του Μεγάρου υποδέχεται για τρίτη συνεχή χρονιά καλλιτέχνες, μπάντες αλλά και ορχήστρες κλασικής μουσικής για πρώτη φορά, που υπόσχονται ένα γοητευτικό ταξίδι σε όσους επιλέξουν να περάσουν το βράδυ τους σε έναν χώρο ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς με θέα σε όλη την πρωτεύουσα.

    Φέτος το πρόγραμμα στον Κήπο του Μεγάρου εμπλουτίζεται για τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο με συναυλίες κλασικής μουσικής και όχι μόνο… Από την 1η Ιουλίου, οι Τετάρτες θα είναι αφιερωμένες σε όσους θέλουν να χαλαρώσουν, συντροφιά με τους φίλους ή την οικογένειά τους, στη δροσιά του πιο μουσικού κήπου της Αθήνας και να απολαύσουν με ένα ποτό ή ένα παγωτό στο χέρι γνωστά και αγαπημένα κλασικά κομμάτια ερμηνευμένα ζωντανά από μεγάλα σύνολα και ορχήστρες δωματίου: από την κοσμαγάπητη Μικρή νυχτερινή μουσική του Μότσαρτ και το Μπολερό του Ραβέλ μέχρι τη Γαλάζια ραψωδία του Γκέρσουιν!

    Τον κύκλο των φετινών συναυλιών ανοίγει την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 9 το βράδυ η Μόνικα, η τραγουδοποιός που έχει αφήσει την προσωπική της σφραγίδα στην αγγλόφωνη ελληνική σκηνή, Θα αφηγηθεί καινούργιες αλλά και γνώριμες ιστορίες κάτω από τον αττικό ουρανό, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα με κλασικές επιτυχίες, μελλοντικά αγαπημένα τραγούδια και αναπάντεχες διασκευές. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή με τη δισκογραφική εταιρεία Eρωδιός.

    Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Γιάννης Μηλιώκας θα ανέβουν στη σκηνή στις 19 Ιουνίου. Στην καλοκαιρινή συναυλία τους στον Κήπο θα ακουστούν τα πιο δημοφιλή τραγούδια τους –τραγούδια που αντιστέκονται στον χρόνο–, ενώ οι δύο γνωστοί ερμηνευτές, οι οποίοι έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο ελληνικό μουσικό στερέωμα τα τελευταία τριάντα χρόνια, ετοιμάζουν και πολλές εκπλήξεις για το κοινό! Συμπαραγωγός της εκδήλωσης η MinosEMI.

    Τηρώντας την παράδοση των προηγούμενων χρόνων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μουσικής, ο Κήπος φιλοξενεί την Κυριακή 21 Ιουνίου από τις 8 το βράδυ έως τις 11 την καθιερωμένη πλέον Γιορτή της Μουσικής. Καταξιωμένοι αλλά και νεαροί μουσικοί, μικρά και μεγάλα μουσικά σχήματα, θα βρίσκονται στον κήπο του Μεγάρου για να παρουσιάσουν μουσικές και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα αλλά και για να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους με ένα πάρτυ έκπληξη σε ρυθμούς funkyhiphop & afro jazz. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

    Μια εβδομάδα αργότερα, για τρεις βραδιές,την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου το σκηνικό αλλάζει αλλά η ατμόσφαιρα παραμένει γιορτινή, καθώς ο Κωστής Μαραβέγιας με την μπάντα του θα στήσει για τρίτη χρονιά ένα ακόμη πάρτι στον Κήπο. Ο «βετεράνος» πλέον προσκεκλημένος του μουσικού καλοκαιριού του Μεγάρου θα χρωματίσει το τοπίο της βραδιάς στoυς έντονους τόνους των προσωπικών του επιτυχιών, προσθέτοντας όμως και μελωδικές πινελιές από τους μουσικούς πολιτισμούς της υφηλίου. Η συναυλία είναι συμπαραγωγή του Μεγάρου και της MinosEMI.

    Οι εκδηλώσεις του Ιουνίου θα κλείσουν στις 30/6 με την Αρετή Κοσμίδου και τον Δημήτρη Σαμόλη. Δύο νέοι καλλιτέχνες που έκαναν φέτος το δισκογραφικό τους ντεμπούτο, ο Δημήτρης Σαμόλης με το υπέροχο αγγλόφωνο άλμπουμ «Popetry» και η Αρετή Κοσμίδου με το «Distance» που δημιούργησε με τον Μανώλη Φάμελο, διασταυρώνονται στις 30 Ιουνίου για να  παρουσιάσουν τις δουλειές τους σε μία βραδιά που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

    Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 9 μ.μ.
    Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €
    Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €
    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
    και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

     

    Ανέζα Κολόμβου
    Ανέζα Κολόμβου
    Νηπιαγωγός, δασκάλα χορού, υπεύθυνη θεαμάτων/ατζέντας ELNIPLEX Επικοινωνία: aneza.kolomvou@gmail.com
    RELATED ARTICLES

    Most Popular