More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήELNIPLEX+StoriesΜεταμορφώνοντας μια παιδική χαρά με τα παιδιά

    Μεταμορφώνοντας μια παιδική χαρά με τα παιδιά

    gargalianoifeatΟι Γαργαλιάνοι είναι κωμόπολη της δυτικής Μεσσηνίας, στο δήμο Τριφυλίας, με πληθυσμό περίπου 7.500 κατοίκων. Βρίσκονται σε υψόμετρο περίπου 300 μέτρων και απόσταση 5 χιλιομέτρων από τη θάλασσα. Από αυτό το υψόμετρο μας κοιτούν, διόλου υπεροπτικά οι νηπιαγωγοί και τα νήπια του 1ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων που συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων. 

    Τα 44-50 νήπια φοιτούν στο κλασικό και ολοήμερο τμήμα του σχολείου όπου διδάσκουν οι νηπιαγωγοί Γαρυφαλιά Τεριζάκη (προισταμένη), Μαρία Αγγελική Πετροπούλου και Παναγιώτα Σκουτέρη. Όλοι αυτοί, παιδιά, νηπιαγωγοί, σύλλογοι γονέων και το όμορο δημοτικό, έβαλαν τη διάθεσή, το μεράκι και τη φαντασία τους και μερικές εργατοώρες (για να είμαστε σύγχρονοι) και μεταμόρφωσαν πραγματικά την παιδική χαρά της περιοχής τους. 

    Θα μπορούσαμε χάριν…μόδας να τους ονομάσουμε “Γαργαλιανίστας” (βλέπε Ατενίστας). Όμως όχι! Έκαναν κάτι που ήθελαν πολύ και μάλλον το έκαναν με μεγάλη επιτυχία καθώς μαρτυρά το βίντεο. Δείτε το!

    Μεταμορφώνοντας μια παιδική χαρά

    Επισκεφθείτε το πολύ ενδιαφέρον blog του 1ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων και δείτε την αξιόλογη δουλειά των νηπιαγωγών με τα παιδιά τους. Πατήστε εδώ.

    gargalianoi3

    RELATED ARTICLES

    Most Popular