More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΒιβλίο5-7 ετώνΟι ομπρελίτσες, της Εύης Παλαιοκρασσά (εικ.: Μαριάννα Φραγκούλη)

    Οι ομπρελίτσες, της Εύης Παλαιοκρασσά (εικ.: Μαριάννα Φραγκούλη)

    Κρατάει η αγάπη για πάντα; Είναι η αγάπη αρκετή για να ενώσει δυο που προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους; Τι είναι η αγάπη;

    Μια διαφορετική ιστορία μας αφηγείται η  Έυη Παλαιοκρασσά με πρωταγωνιστές δύο ομπρελίτσες. Δυο ομπρελίτσες τόσο διαφορετικές, η μια για τον ήλιο, η άλλη για τη βροχή μα και τόσο όμοιες. Η μια κόκκινη, η άλλη μπλε. Η μια ανοίγει το καλοκαίρι, η άλλη το χειμώνα. Νοιώθουν μοναξιά, θέλουν τόσο πολύ να συναντηθούν…

    Ώσπου μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα η ομπρέλα της βροχής έκανε το πρώτο βήμα. Αποφάσισε να πάει να πει μια «Καλημέρα» στην ομπρέλα του ήλιου. Έτσι έγινε η αρχή και αυτό ήταν αρκετό. Από εκείνη τη στιγμή ένοιωσαν ότι δεν μπορούσαν να ζήσουν η μια χωρίς την άλλη.

    Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκίνησε για τις ομπρελίτσες μεμιάς πέταξαν για μέρη εξωτικά, για ηλιοβασιλέματα μαγικά και ο χρόνος περνούσε, οι εποχές άλλαζαν κι εκείνες μαζί αχώριστες.
    Ήθελαν η αγάπη τους να κρατήσει για πάντα.
    Πόσο διαρκεί όμως το «πάντα»;
    Να μη χωρίσουν ποτέ!
    Πόσο βαριές αποσκευές είναι το πάντα και ποτέ;

    Η ομπρελίτσα του χειμώνα ένοιωσε νοσταλγία για το δικό της χειμώνα…
    Οι ομπρελίτσες θα χωρίσουν όμως η αγάπη τους θα κρατήσει για πάντα στην καρδιά τους!

    Ακόμα σ’ αγαπάω.. θα της πει!

    Η αγάπη τους θα παραμείνει ζωντανή μέσα στα όνειρα και τις αναμνήσεις τους. Ίσως μια μέρα ξανασυναντηθούν και αγαπηθούν ξανά απ’ την αρχή! Ίσως όχι… όμως όσα έζησαν ήταν αληθινή αγάπη!

    Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, για αγάπες αταίριαστες, για στιγμές που ζήσαμε, για όσα κρατήσαμε για πάντα στην καρδιά μας, για όσα αρνηθήκαμε, για όσα αγαπήσαμε, για όσα χάσαμε όμως θα χρωματίζουν με τα πιο ανεξίτηλα χρώματα τις αναμνήσεις μας. Η αγάπη δε χάνεται, ζει για πάντα στα καλοκαίρια και τους χειμώνες της καρδιάς μας!

    Η Μαριάννα Φραγκούλη ντύνει με τα πιο ζωντανά χρώματα τις όμορφες στιγμές μιας μεγάλης αγάπης, γεμίζει τις σελίδες με καρδιές, στάλες βροχής, ουράνιο τόξο και φθινοπωρινά φύλλα, μιλά στις ερωτευμένες καρδιές και μαλακώνει τη στιγμή του αποχωρισμού . Το βιβλίο «Οι ομπρελίτσες» της Εύης Παλαιοκρασσά, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Τίτλος: Οι ομπρελίτσες
    Συγγραφέας: Εύη Παλαιοκρασσά
    Εικονογράφηση: Μαριάννα Φραγκούλη
    Επιμέλεια κειμένου: Γιώτα Γκότση
    Εκδόσεις: Ελληνοεκδοτική, 2016
    Γραφιστική επιμέλεια: Dtp Ελληνοεκδοτικής, Αδάμ Σάμιος
    Σελίδες: 32
    Μέγεθος: 21 Χ 14
    ISBN: 978-960-5631-11-6

    [vc_custom_heading text=”Παρουσίαση του βιβλίου και δείπνο για του Αγίου Βαλεντίνου” font_container=”tag:h2|font_size:32|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Akronim%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css_animation=”bounceIn” css=”.vc_custom_1517325058360{padding-top: 7px !important;background-color: #0012cc !important;}”]

    «Όλοι κρατάμε από μία ομπρέλα. Όταν κάτω από αυτή βρίσκονται δυο μαζί, το ταξίδι, και με ήλιο και με βροχή, είναι μαγικό!»

    Μια πρωτότυπη παρουσίαση βιβλίου που θα σας ταξιδέψει νοερά από τις σελίδες του βιβλίου… στην καρδιά! Με αφορμή το βιβλίο της Εύης Παλαιοκρασσά «Οι Ομπρελίτσες» το Piedra Opera Restaurant (Αγαθήμερου 3 & Πειραιώς 134, Ρουφ) και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σάς προσκαλούν σε δείπνο στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

    Μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τη μαγεία της αγάπης μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου και τους μελωδικούς ήχους της όπερας, υπό την επιμέλεια του τενόρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταμάτη Μπερή και της μέτζο σοπράνο Λυδίας Αγγελοπούλου.

    Διάσημοι καλλιτέχνες θα σας ταξιδέψουν με τη μουσική τους, υπό το φως των κεριών, σε μια μαγευτική μεσαιωνική ατμόσφαιρα.

    Χρήστος Λάζος τενόρος,
    Κωνσταντίνος Μπουγιώτης, τενόρος
    Λαμπρινή Καρτάλις , σοπράνο
    Παύλος Μαρόπουλος μπάσος,
    Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου πιάνο,

    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει stand up show.
    Υποχρεωτική κράτηση
    Πληροφορίες: 2103420700, 6977393653
    Δείτε το menu-piedra για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εδώ
    Ειδική τιμή μενού: 38€ ανά άτομο

    Δώρα Πουρή
    Δώρα Πουρή
    Νηπιαγωγός, συντάκτης του elniplex. dwrapouri@yahoo.gr
    RELATED ARTICLES

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Most Popular