More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΕκπαίδευσηΤεχνολογίεςΟ αρχαίος ελληνικός πολιτισμός για παιδιά με άφθονο δωρεάν υλικό

    Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός για παιδιά με άφθονο δωρεάν υλικό

    Μια σελίδα που ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε και περιέχει πάρα πολλές πληροφορίες και διαδραστικό υλικό για τη ζωή, τις τέχνες, τον πολιτισμό και προσωπικότητες της αρχαίας Ελλάδας.

    Πρόκειται για την αγγλόφωνη σελίδα historyforkids.net η οποία μεταφέρει την επιστήμη της Ιστορίας στις μικρές ηλικίες με τρόπο ενδιαφέροντα και με αρκετό υλικό για περαιτέρω ενασχόληση. Η σελίδα καταπιάνεται με τους σημαντικούς αρχαίους πολιτισμούς και περιόδους-ορόσημα: Αίγυπτος, Ελλάδα, Ρώμη, Κίνα, Ασία, Αμερική, Μεσαίωνας και τους γνωρίζει στους επισκέπτες εύκολα και εύληπτα.

    Ακολουθώντας το σύνδεσμο για την Ελλάδα (πατήστε εδώ), μεταφερόμαστε σε έναν εξαιρετικά αναλυτικό οδηγό για την αρχαία Ελλάδα με επιμέρους συνδέσμους για κάθε πτυχή της ζωής στην αρχαία Ελλάδα: τέχνη, ιστορία, καθημερινή ζωή, αρχιτεκτονική, φιλοσοφία, λογοτεχνία, επιστήμη, δωδεκάθεο, αλφάβητο, Ακρόπολη, εκπαίδευση, παιχνίδια, φαγητό, χοροί, ζώα, ρουχισμός, δουλειά, Δωριείς, γάμος, η θέση των αντρών, των γυναικών και των παιδιών, θέατρο, οικία, αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες, νόμοι και εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Σωκράτης και ο Μ. Αλέξανδρος.

    Πραγματικά υπεραναλυτικός οδηγός για τα παιδιά που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν όλες τις εκφάνσεις της ζωής στην αρχαία Ελλάδα. Πατώντας, για παράδειγμα, στο σύνδεσμο για τους αρχαίους Έλληνες θεούς, θα βρείτε καρτούν μικρογραφίες των θεών, πληροφορίες, κουίζ, φύλλα εργασίας και coloring pages για πιο μικρά παιδιά.

    Μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα που αξίζει να γνωρίσετε το υλικό της.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular