More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΒιβλίο-Εκδηλώσεις«Παλαιό Φάληρο, ένας βιβλιότοπος για τα παιδιά» για 6η συνεχή χρονιά

    «Παλαιό Φάληρο, ένας βιβλιότοπος για τα παιδιά» για 6η συνεχή χρονιά

    Για 6η συνεχή χρονιά πραγματοποιούνται, από τον Δήμο Π.Φαλήρου, με την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ- Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, οι εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό στις 2ας Απριλίου ως Παγκόσμιας ημέρας για το παιδικό βιβλίο «Παλαιό Φάληρο, ένας βιβλιότοπος για τα παιδιά».

    Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν από 12 Μαρτίου έως 18 Μαρτίου, για τα σχολεία στο Πολιτιστικό κέντρο του Φλοίσβου αλλά και σε άλλα σημεία του Π.Φαλήρου. Θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και κουκλοθεατρικές παραστάσεις, μιας που θα εορταστεί μαζί και η παγκόσμια ημέρα του κουκλοθεάτρου.

    Όλες αυτές οι δράσεις απευθύνονται κυρίως στα σχολεία, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του, αλλά και σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που θέλουν να τις παρακολουθήσουν από οποιοδήποτε άλλη περιοχή. Όλα τα προγράμματα και οι δράσεις παρέχονται δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στους συμμετέχοντες.

    Στόχος μας είναι οι άνθρωποι που αγαπούν και δημιουργούν το καλό παιδικό βιβλίο να μεταδώσουν αυτήν την αγάπη και μέσα από τις εκδηλώσεις «Παλαιό Φάληρο, ένας βιβλιότοπος για τα παιδιά», να προάγουν την φιλαναγνωσία στα παιδιά .

    Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συγγραφείς, εικονογράφους, εικαστικούς, αφηγητές, εμψυχωτές, εθελοντές παιδαγωγούς και φορείς  που συμμετέχουν, τον Δήμαρχο Π.Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, το γραφείο Παιδείας του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο Γ.Φωστηρόπουλο για την έμπρακτη υποστήριξη .

    Με εκτίμηση

    Η οργανωτική επιτροπή
    Μαρία Μηλαίτη
    Αγγελική Μαστρομιχαλάκη
    Μαίρη Τρύφων

    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Most Popular