More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήELNIPLEX+ΣτοχασμοίΤζέιν Γκούντολ: να πηγαίνετε το βράδυ για ύπνο σκεπτόμενοι "έκανα το καλύτερο...

    Τζέιν Γκούντολ: να πηγαίνετε το βράδυ για ύπνο σκεπτόμενοι “έκανα το καλύτερο που μπορούσα”

    Η συγκλονιστική Τζέιν Γκούντολ, που δε θα σταματήσει ποτέ να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δείτε την κι ακούστε την.

    “Η ειρήνη αρχίζει μέσα μας. Πρέπει με κάποιον τρόπο να βρούμε την ειρήνη στους εαυτούς μας, έτσι ώστε να φτάσουμε στους άλλους και να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα ειρήνης. Πώς όμως βρίσκεις την ειρήνη μέσα σου όταν βρίσκεται σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση; Όταν πιθανόν είσαι ένας πρόσφυγας; Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να συμβεί αυτό, είναι κάθε μέρα να προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, να προσπαθείς καθημερινά να κάνεις τον κόσμο γύρω σου λίγο καλύτερο. Και αν μπορείτε να πάτε το βράδυ για ύπνο σκεπτόμενοι ότι “έκανα το καλύτερο που μπορούσα”, ίσως σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αυτό ακολούθως θα σου χαρίσει ένα είδος αίσθησης που οδηγεί στην ειρήνη και μετά θα είσαι ακόμα πιο ικανός να βοηθήσεις άλλους ανθρώπους. Ο καθένας από εμάς είναι σημαντικός και έχει έναν ρόλο να παίξει στον κόσμο, ακόμα κι αν δεν ξέρουμε ακόμα ποιος είναι αυτός ο ρόλος. Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό: καθένας από εμάς έχει επίδραση στον πλανήτη κάθε μέρα που ζούμε. Και είμαστε στην ευτυχή θέση να μπορούμε να επιλέγουμε τι είδους επίδραση θέλουμε να έχουμε. Τι αγοράζουμε; Τι φοράμε; Τι τρώμε; Πώς αυτές οι μικρές επιλογές μας επηρεάζουν τις μελλοντικές γενιές;”

    Everyone Should Hear Jane Goodall's Message About Creating A More Peaceful World

    We couldn't agree more, Dr. Jane Goodall.

    Gepostet von A Plus am Dienstag, 3. April 2018

    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    Most Popular