More
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_1068
    patakis_oti thelw tha kanw banner_1068x150
    patakis_To_vivlio_twn_fovwn_banner_405
    patakis_oti thelw tha kanw banner_405x150
    ΑρχικήΕιδήσειςΤο κορίτσι, ο ουρακοτάγκος και μια διαφήμιση παράδειγμα για κάθε παιδί

    Το κορίτσι, ο ουρακοτάγκος και μια διαφήμιση παράδειγμα για κάθε παιδί

    Η βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Iceland έχει έδρα την Ουαλία. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, προβάλλει την χριστουγεννιάτικη διαφήμισή της. Μόνο που φέτος απέφυγε την πεπατημένη των σούπερ μάρκετ με φαγητά και προσφορές και επένδυσε σε ένα διαφορετικό μήνυμα που πραγματικά συγκινεί. Δημιούργησε σε συνεργασία με την Greenpeace ένα animation που αναδεικνύει την καταστροφή των τροπικών δασών της Νοτιοανατολικής Ασίας προς εξαγωγή φοινικέλαιου εις βάρος του πληθυσμού των ουρακοτάγκων της περιοχής.

    Το βίντεο δείχνει έναν ουρακοτάγκο να εισέρχεται στο δωμάτιο ενός παιδιού και να ρημάζει τα πάντα. Μα αυτό δεν συμβαίνει τυχαία! Κάποιοι εισήλθαν και στο δικό του σπίτι, το δάσος. Και η ζωή του καταστράφηκε. Η φωνή της Ρανγκ-Ταν ανήκει στην γνωστή ηθοποιό Έμα Τόμσον ενώ το 1,5 λεπτού βίντεο διακρίνεται για την αμεσότητά του.

    Η Iceland ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την χρήση φοινικέλαιου στα προϊόντα της αλυσίδας μέχρι το τέλος του 2018 και σχεδίασε την εορταστική της καμπάνια με σύνθημα #NoPalmOilForChristmas.

    Όμως η διαφήμιση κρίθηκε πολιτικού περιεχομένου από την αρμόδια επιτροπή στη Βρετανία και απαγορεύθηκε η προβολή της. Όμως, στο youtube η διαφήμιση σαρώνει. Δείτε τη και δείξτε τη και στα παιδιά.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular