More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΤο κορίτσι που διψούσε για εκδίκηση, του Νταβίντ Λάγκεκραντζ

    Το κορίτσι που διψούσε για εκδίκηση, του Νταβίντ Λάγκεκραντζ

    Η Λίσμπετ Σαλάντερ στην πέμπτη της περιπέτεια εκτίει μειωμένη ποινή στις γυναικείες φυλακές Φλουντμπέργια κάνοντας καθετί που δε θα την φέρει σε σύγκρουση με τις συγκρατούμενές της. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα θέλει αφού η ανεπίσημη αρχηγός της φυλακής, η Μπενίτο Άντερσον, την βάζει στο μάτι καθώς η Λίσμπετ προστατεύει μια κοπέλα από το Μπαγκλαντές που κρατείται στο διπλανό κελί.

    Παράλληλα, ο δικηγόρος και κηδεμόνας της Χόλγκερ Παλμγκρέν επισκέπτεται κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και τις ιατρικές συστάσεις τη Λίσμπετ και την ενημερώνει ότι έχει λάβει έγγραφα από το Αρχείο Ερευνών Γενετικής και Περιβάλλοντος τα οποία δίνουν νέο τροπή στην κακοποίηση που υπέστη ως παιδί. Η Λίσμπετ δεν το σκέφτεται πολύ: ζητάει από τον Μίκαελ Μπλούμκβιστ να τη βοηθήσει στην έρευνά της. Και τότε η ιστορία ξεκινά ξανά, καθώς τα στοιχεία που συγκεντρώνουν τους οδηγούν σε κάποιον άντρα ονόματι Λέο Μανχάιμερ, καλύτερου φίλου του ηλικιωμένου χρηματιστή Άλφρεντ Έγκρεν.

    Πώς συνδέεται το παρελθόν αυτού του πλούσιου νεαρού άντρα με τη ζωή της περιθωριακής χάκερ Λίσμπετ Σαλάντερ; Το παρελθόν της Λίσμπετ μόλις ξύπνησε…

    Ο Ντάβιντ Λάγκερκραντζ στα χνάρια του Στινγκ Λάρσον δημιουργεί μια ακόμα τρομερή περιπέτεια βάζοντας στο επίκεντρό του αυτήν τη φορά την κακοποίηση, τα προβλήματα τιμής και τις σκιές από το παρελθόν που στοιχειώνουν ακόμα τη Λίσμπετ.

    Το παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο της σειράς MILLENΝIUM έχει ξεπεράσει τα 89 εκατομμύρια αντίτυπα ενώ τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 50 χώρες. Η σειρά ξεκίνησε με τα τρία βιβλία του Στινγκ Λάρσον Το κορίτσι με το τατουάζ, Το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά και Το κορίτσι στη φωλιά της σφήκας και συνεχίστηκε μετά τον απρόσμενο θάνατο του συγγραφέα με τον Νταβίντ Λάγκερκραντζ και τα βιβλία Το κορίτσι στον ιστό της αράχνης και Το κορίτσι που διψούσε για εκδίκηση.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Τίτλος: Το κορίτσι που διψούσε για εκδίκηση
    Τίτλος πρωτοτύπου: Mannen Som Sokt e sin Skugga
    Συγγραφέας: Νταβίντ Λάγκεκραντζ
    Μετάφραση: Ξενοφών Παγκαλιάς
    Επιμέλεια-διόρθωση: Μαρία Σεβαστιάδου
    Εκδόσεις: Ψυχογιός, Οκτώβριος 2017
    Σελίδες: 424
    Μέγεθος: 14 Χ 21
    ISBN: 978-618-01-2151-3

     

    Απόστολος Πάππος
    Απόστολος Πάππος
    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Νηπιαγωγός. Κάποτε έφτιαξε το ELNIPLEX. Τώρα γράφει γι' αυτό μόνο όποτε του αρέσει κάτι.
    RELATED ARTICLES

    Most Popular