Άνοιξε η Σχολική Βιβλιοθήκη Πατάκη για δασκάλους και νηπιαγωγούς

0
1297

sxolikivivliothikipataki_featΟι Εκδόσεις Πατάκη μετρούν σαράντα χρόνια στο ελληνικό βιβλίο, χρόνια στα οποία βγήκαν με την “σφραγίδα” του πάνω από εκατόν είκοσι βραβευμένα βιβλία και πολλές διακρίσεις σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Τη σχέση με το αναγνωστικό κοινό την έχουν καλλιεργήσει με δεκάδες πρωτοβουλίες όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα έρχεται η ώρα της Σχολικής Βιβλιοθήκης, ενός πολύτιμου οδηγούν για το εκπαιδευτικό βιβλίο όπου δάσκαλοι και νηπιαγωγοί θα μπορούν να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα λογοτεχνικά βιβλία, δράσεις φιλαναγνωσίας αλλά και τρόπους οργάνωσης της δικής τους σχολικής βιβλιοθήκης.

Νέες εκδόσεις παιδικών βιβλίων, λογοτεχνικά βιβλία ταξινομημένα κατά ηλικία, θέμα και τάξη, προτάσεις ανάγνωσης, καλές πρακτικές, εκδηλώσεις για παιδιά και για εκπαιδευτικούς, διαγωνισμοί και άλλα πολλά θα μπορεί να βρει ο επισκέπτης της Σχολικής Βιβλιοθήκης.

Με την εγγραφή σας στον μαγικό κόσμο της σχολικής βιβλιοθήκης έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα βιβλίο: από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, στο τέλος κάθε μήνα θα κληρώνονται δέκα τυχεροί, που ο καθένας τους θα μπορεί να επιλέξει ένα από τα βιβλία που βρίσκονται στην προθήκη της πρώτης σελίδας της Σχολικής Βιβλιοθήκης.

Μπείτε στη Σχολική Βιβλιοθήκη