Ένα Μουσικό Ταξίδι για Παιδιά στο 15ο Jazz Festival στην Τεχνόπολη!

0
724

   Jazz  for Kids

JAZZ-FOR-KIDS

Ένα μουσικό «ταξίδι» αυτοσχεδιαστικής δημιουργίας και διαδραστικότητας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, παιδιά από 5 έως … 105 ετών, στο πλαίσιο του 15ου Athens Technopolis Jazz Festival.

Το “Jazzforkids” είναι ένα πρόγραμμα του μουσικού Αλέξανδρου Χρηστίδη,  που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν με τρόπο γοητευτικό και διασκεδαστικό την ιστορία και τις μορφές της  jazz μουσικής.

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου η εμπειρία διακεκριμένων μουσικών συναντά τον αυθορμητισμό των παιδιών, σε μια εναλλαγή δεξιοτεχνίας, αυτοσχεδιασμού και ελεύθερης έκφρασης, με τη χρήση ακόμη και απλών υλικών, όπως αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Με σημείο εκκίνησης γνωστά μουσικά θέματα, τα παιδιά θα ανακαλύψουν μελωδίες και ρυθμούς από κάθε σημείο του πλανήτη, μέσα από ένα μουσικό παιχνίδι με έντονη θεατρικότητα.  Ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις από τον δεξιοτέχνη των κρουστών Αλέξανδρο Χρηστίδη, τo VoyageJazzGroup και την Πηνελόπη Τζανετάκη στο τραγούδι.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν:

Πηνελόπη Τζανετάκη (φωνή),
Αντώνης Λαδόπουλος (σαξόφωνο),
Αλέξανδρος Ορφανός (πιάνο),
Αντώνης Αρβανίτης (μπάσο),
Κώστας Μπεβεράτος (κρουστά) και
Αλέξανδρος Χρηστίδης (ντράμς, παρουσίαση και επιμέλεια του προγράμματος).

Τεχνικός ήχου: Βασίλης Εφραιμίδης

Info
Jazzforkids
Σάββατο 6/6/2015
Ώρα έναρξης: 11.00
Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι
Είσοδος ελεύθερη
Κρατήσεις: 210 3467322 (Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00 – 17.00)
www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»