Αντί επιλόγου: στην άκρη του ονείρου θα πάμε με την Κέλλυ

0
783

Η αξία ενός καλλιτέχνη μετριέται σε όλα. Από τον τρόπο που θα σε δεχτεί. Από τον τρόπο που θα συζητήσει μαζί σου, με τους θεατές, με τα παιδιά που έρχονται κατά εκατοντάδες στην παράσταση. Από τον τρόπο που θα υποστηρίξει το έργο του. Από τον τρόπο που κυκλώνει με αγάπη ο,τι κάνει. 
Η Κέλλυ Σταμουλάκη δεν κάνει τα αυτονόητα. Σε κοιτάζει θέλοντας να σου μιλήσει κι όχι να σε αποφύγει. Σε βοηθά θέλοντας απλώς να πάρει από σένα γνώση κι όχι να καπηλευθεί φήμη, θέση ή κύρος. Σου δίνει ο,τι έχει γιατί ξέρει, όπως λέει, ότι αυτή η αγάπη θα επιστρέψει με χαμόγελα και πολλαπλάσια σε εκείνη. 
Για την καλλιτεχνική της αξία υπάρχουν ίσως περισσότερο αρμόδιοι από εμάς να μιλήσουν. Οι συντάκτες του elniplex, ως απλοί θεατές, παρακολούθησαν μια παράσταση που, πέρα από όλα, έχει ξεκάθαρα αποτυπωμένη στο dna της την αγάπη και τη φροντίδα αυτού που τη γέννησε και ακολούθως όλων των υπόλοιπων συντελεστών της.

Κοντά της, φύλακας άγγελος της Πετρίνας και της παράστασης ολόκληρης, ο Βασίλης Λέκκας, και σκηνικά υπέροχος εκτός από ερμηνευτικά. Κρατά τον παλμό της παράστασης τεντωμένο στις ιδιαίτερες δικές του χορδές. Μήπως πρέπει να μιλήσουμε για την καλλιτεχνική του αξία και την πορεία του στο χώρο της τέχνης; Όχι δα.

Κέλλυ Σταμουλάκη, Βασίλη Λέκκα, το elniplex σας ευχαριστεί από καρδιάς και με ένα βίντεο που έφτιαξε σας εύχεται ο,τι καλύτερο στα ταξίδι ως την άκρη του ονείρου…

Ακούστε το τραγούδι πατώντας εδώ ή στον τίτλο

Στην άκρη του ονείρου
Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη, Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ερμηνεία: Βασίλης Λέκκας, όλοι
Στην άκρη του ονείρου
θα πάμε όλοι παρέα
και όλα θα ‘ναι εντάξει
και όλα θα ‘ναι ωραία

Όλοι ενωμένοι σα μία οικογένεια
και η χαρά μας θα “ναι η μόνη έννοια

Στην άκρη του ονείρου
η ζωή θα μας πάει
χρωστάει η αγάπη
σ’ αυτόν που αγαπάει.

Γι’ αυτό σας λέμε δίχως φόβο, δίχως πάθος
μετράει η αγάπη μόνο κατά βάθος.

Στην άκρη του ονείρου
θα βρούμε την άκρη
το γέλιο μας θα πάρει 
τη θέση απ’ το δάκρυ.

Τα βάσανά μας θα ‘ναι αχυρένια
και η ζωή μας μαλαματένια.

Στην άκρη του ονείρου
μια καρδιά από μέλι
του έρωτα γλυκά
να μας χτυπάνε τα βέλη.

Και όλα γίνονται σα μία οικογένεια
μάγουλα κόκκινα, φιλιά ζαχαρένια.