Βιωματικά Σεμινάρια Θεατρικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού

0
703

stamoulaki2Αξιοποιώντας τη γνώση των προηγούμενων ετών και την πολύτιμη εμπειρία της επαφής με εκπαιδευτικούς, ιδιαίτερα την περσινή χρονιά, επαναλαμβάνουμε τα σεμινάρια θεατρικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκαν θερμά από την εκπαιδευτική κοινότητα.
Τα βιωματικά αυτά σεμινάρια, μεταξύ άλλων, εντάχθηκαν μέσα στα πλαίσια του προγράμματος διαρκούς επιμόρφωσης εκπαιδευτικών που οργανώθηκαν από Γραφεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής.
Οι εκπαιδευτικούς θα γίνουν συγγραφείς, σκηνοθέτες, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, μουσικοί… Μα πάνω από όλα, θα γίνουν εμψυχωτές….
Γιατί η τέχνη μπορεί να εκπαιδεύσει και η εκπαίδευση μπορεί να καλλιεργήσει την τέχνη… Και μια ψυχαγωγική πρόταση πρέπει να επενδύει ταυτόχρονα στην εκπαιδευτική της διάσταση ώστε να επιτελεί το σκοπό της.

Διεύθυνση Καλλιτεχνικού – Εκπαιδευτικού Προγράμματος
Κέλλυ Σταμουλάκη

Θεατρολόγος
Αρετή Παπαρούνα

Παιδαγωγοί
Φωτεινή Βαρδάκα
Μαίρη Μπιρμπίλη
Ανέζα Κολόμβου
Δώρα Πουρή
Απόστολος Πάππος

Μουσική
Θάλεια Αναστασίου

Τα σεμινάρια είναι βιωματικά – διαδραστικά, τρίωρης διάρκειας και θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου καθ όλη τη διάρκεια της θεατρικής σεζόν, κάθε Σάββατο 11:00-14:00.
Θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και σχετικό υλικό.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους εκπαιδευτικούς που θα παρακολουθήσουν με το σχολείο τους την παράστασή “Ως την άκρη του ονείρου” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

stamoulaki