“Βοήθημα εκπαιδευτικού μικρών παιδιών” (download)

0
898

σάρωση0030Το τρίτομο έργο “Βοήθημα εκπαιδευτικού μικρών παιδιών, θεωρία και πράξη” αποτελεί ένα εξαιρετικό, συλλογικό έργο καθηγητών πανεπιστημίου και εκπαιδευτικών που εργάζονται σε χώρους με μικρά παιδιά. Το έργο εμπνεύστηκε, συντόνισε και επιμελήθηκε η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Ελένη Μέλλου. Το έργο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί -εκτός από εκπαιδευτικούς- από γονείς, Σχολικούς Συμβούλους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών και υποψήφιους του διαγωνισμού Α.Σ.Ε.Π..

1ος τόμος: “Διαχείριση προβλημάτων στο Νηπιαγωγείο για την ομαλή μετάβαση στο Δημοτικό” Στον πρώτο τόμο υπάρχουν κείμενα που αφορούν την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.  

2ος τόμος: “Γνωστικά Αντικείμενα – Αξιολόγηση” Στο δεύτερο τόμο, τα κείμενα αφορούν τις έξι υπόλοιπες μαθησιακές περιοχές του νέου Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών του Νηπιαγωγείου, όπως Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.), Τέχνες και Φυσική Αγωγή.

3ος τόμος: “Projects και Δημιουργικότητα” Στον τρίτο τόμο τα κείμενα αφορούν το Περιβάλλον και Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, την Υγεία και τον Πολιτισμό. Όλα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα δοθούν για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το εκπαιδευτικό Βοήθημα στοιχίζει 60 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διεύθυνση: Στουρνάρη 16, Αθήνα, από 9:00 έως και 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, τηλέφωνο: 2117801430. Δείτε εδώ τον τέταρτο τόμο που κυκλοφόρησε διαδικτυακά και κατεβάστε τον στον υπόλογιστή σας (αρχείο pdf)

deltio-typou