Διήμερο Πολιτισμού και Τέχνης από Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολείο! Ναι!

0
609

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ελληνικού δημοτικού σχολείου διοργανώνει διήμερο πολιτισμού και τέχνης για το παιδί και την οικογένεια! Ναι! Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως αξιέπαινη πρωτοβουλία που όχι μόνο αξίζει να βρει υποστηρικτές και μιμητές, αλλά να στηριχθεί επίσημα από κάθε εμπλεκόμενο φορέα, καθώς και από τους ίδιους τους πολίτες της περιοχής και όχι μόνο.

Ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου Διήμερο Πολιτισμού και Τέχνης για το Παιδί και την Οικογένεια. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι ποικίλες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες: έκθεση βιβλίου, παρουσιάσεις βιβλίων από σημαντικούς Έλληνες συγγραφείς, ανοιχτές συζητήσεις, εικαστικά εργαστήρια, αγώνες σκάκι, έκθεση ρομποτικής, θεατρική παράσταση και προβολή ταινίας. Όλα αυτά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Highlight οι συγγραφείς Ξένια Καλογεροπούλου, Ελένη Τσαλδίρη και Χρήστος Δημόπουλος καθώς, η ομιλία του καθηγητή Νικόλαου Φίλιππα και η συζήτηση με την ψυχολόγο Κατερίνα Μαγγανά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής: