Διαδρομές: το δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό για το παιδικό και νεανικό βιβλίο

0
1832

loti9Το ηλεκτρονικό περιοδικό Διαδρομές είναι ένα τριμηνιαίο περιοδικό που ασχολείται με τη θεωρητική θεμελίωση της λογοτεχνίας για παιδιά και νέους, την παρουσίαση παιδικών βιβλίων και την πληροφόρηση γύρω από τη δραστηριότητα στο χώρο του παιδικού βιβλίου. Είναι το πρώτο μη κερδοσκοπικό περιοδικό για την παιδική και νεανική λογοτεχνία καθώς εκδίδεται από το 1986 έντυπα και από το 2009 ηλεκτρονικά και δωρεάν σε όλους όσοι το επιθυμούν. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων αλλά και σε βιβλιοθηκάριους, ερευνητές και σπουδαστές της παιδικής λογοτεχνίας, γονείς και ασφαλώς επαγγελματίες του παιδικού βιβλίου. Στόχος του είναι να διαδώσει το καλό παιδικό βιβλίο.

Η Λότη Πέτροβιτς υπήρξε συνιδρύτρια και καθοριστικός κρίκος δημιουργίας αυτού του εξαιρετικά αξιόλογου περιοδικού το οποίο 27 χρόνια τώρα εξακολουθεί αδιάλειπτα να ενημερώνει όσους θέλουν να ενημερώνονται για τις νέες εκδόσεις και τις εξελίξεις στο χώρο του παιδικού και νεανικού βιβλίου.

Ξεφυλλίστε δωρεάν πατώντας εδώ το τελευταίο τεύχος των Διαδρομών αλλά και εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρέαν κάθε τρίμηνο το νέο τεύχος του.