Γνωρίστε την Κάτια Πινό

0
729

Ας αφήσουμε την Κατερίνα Ψωρομύτη ή Κάτια Πινό (όποτε της αρέσει) ενίοτε να συστηθεί:

katiapino3“Είμαι νηπιαγωγός, και λατρεύω τα παιδιά και τα παραμύθια.
Ξεκίνησα να γράφω ιστορίες για παιδιά και παραμύθια κάπου μεσα στο 2009. Από τότε, τέσσερα ανέκδοτα έργα μου έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς: “Κάνε μια ευχή κι εγώ θα την πραγματοποιήσω” (Α’ Βραβείο από την Ενωση λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος). “Τέσσερεις σοφοί με ποδήλατο” (Έπαινος από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών), “Τα πιο ξεχωριστά γενέθλια του 6″ (Β’ βραβείο από Εταιρία Τεχνών, Επιστήμης και Πολιτισμού του Κερατσινίου) και “Ινκι Πίνκι φωνούλες με χρώματα” (Έπαινος από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών). Το 2012, το πρώτο μου βιβλίο “Έλα να πετάξουμε μαζί” τιμήθηκε με Έπαινο από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.
Το Δεκέμβρη του 2013 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Παρρησία το δεύτερο βιβλίο μου “Το κόκκινο μπαλόνι της Μασκαρούς Χαράς“.
Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2014 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κόκκινη κλωστή δεμένη το τρίτο βιβλίο μου “Θα τα καταφέρω μόνος μου“; ενώ σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει ακόμη ένα.
Εργάζομαι σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία ενώ στο παρελθόν δίδαξα σε ιδιωτική σχολή βρεφονηπιοκόμων με την επωνυμία “Αττικό Κολέγιο”.
Έχω δραστηριοποιηθεί στον τομέα του παιδαγωγικού παιχνιδιού αλλά και στον χώρο του παιδικού θεάτρου.”