Η ορχήστρα διηγείται: Τέσσερις εποχές σε μια μέρα

0
1136

Η σειρά του Ρένου της Magali Le Huche με είχε εκπλήξει και το ίδιο συνέβη και με πολύ κόσμο αφού τα συγκεκριμένα βιβλία πούλησαν και πουλάνε πολύ. Το νέο βιβλίο με ήχους από τις εκδόσεις Πατάκη κινείται στην ίδια λογική. Μια ιστορία που διαβάζεται, ντύνεται με ήχους που τους εμφανίζεις με το πάτημα ενός συγκεκριμένου σημείου της σελίδας που σου υποδεικνύεται (αυτό με τη νότα).

Με μια όμορφη ιστορία που καταδεικνύει τις τέσσερις εποχές, τα μικρά και μεγάλα σημάδια τους, τις δυνατότητες και τις χαρές που προσφέρουν και τα εμπόδια που μας βάζουν, ο αναγνώστης ενεργοποιεί παράλληλα και την ακοή του με τους πασίγνωστους ήχους των Τεσσάρων Εποχών του Αντόνιο Βιβάλντι, ενός εκ των χαρακτηριστικότερων παραδειγμάτων προγραμματικής μουσικής, μουσικής δηλαδή που σε ωθεί να πλάθεις εικόνες καθώς την ακούς.

Η εικονογράφηση είναι μαγική, με πολύ χρώμα και λεπτομέρειες, αφηγείται παράλληλα την ιστορία προσφέροντας άφθονα ερεθίσματα για το βλέμμα, το νου και εικαστικό πειραματισμό.

Πολύ όμορφο πολυτροπικό βιβλίο, για την εναλλαγή των εποχών και το χρόνο που κυλά, σε μεγάλο μέγεθος που θα ενθουσιάσει τα παιδιά από 3 ετών.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αγόρασέ το
Τίτλος: Η ορχήστρα διηγείται- Τέσσερις εποχές σε μια μέρα
Τίτλος πρωτοτύπου: The story orchestra: Four Seasons in one day
Διασκευή Katie Cotton
Συγγραφέας: Jessica Courtney- Tickle
Σειρά : Βιβλία με ήχους
Μετάφραση: Μαρία Παπαγιάννη
Εκδόσεις: Πατάκης, Οκτώβριος 2018
Διόρθωση: Θανάσης Κοκολόγος
Υπεύθυνη έκδοσης: Υβόνη Καρύδη
Σελίδες: 22
Μέγεθος: 30 Χ 27
ISBN: 978-960-16-7881-8