«Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» από την ομάδα αφήγησης ΑΝΑΣΑ

0
695

ANASA

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί γίνεται έκλειψη;
Είναι δυνατόν μια μικρή αράχνη να κατακτήσει τη σοφία όλου του κόσμου;
Πώς μπόρεσε ένα παιδί να γίνει βασιλιάς έχοντας μόνο μία βελόνα;

Τρία παραμύθια, που ξεκινούν από την μουσική και την κίνηση του σώματος, μας ταξιδεύουν ως την Αφρική, εκεί όπου ζώα, άνθρωποι και στοιχεία της φύσης μοιράζονται τις ιστορίες τους

Η ομάδα ANASA παρουσιάζει στο Εργαστήρι Μελέτης της Παιδικής Ηλικίας την παράσταση «Η Σοφία της Γης». Μια πρωτότυπη θεατροποιημένη αφήγηση παραμυθιών με ζωντανή μουσική, παντομίμα, εμψύχωση κούκλας και κρουστά σώματος.

isofia_tis_ghs

 Η λέξη «Anasa» στα σουαχιλι σημαίνει «χαρά της ζωής». Η ομάδα Αφήγησης Παραμυθιών ANASA αποτελείται από τους Μιχάλη Αφολαγιάν (ηθοποιό-μουσικό) και Χρύσα Λογοθέτη (εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού). Δημιουργήθηκε το 2014 και ανήκει στην οικογένεια του ANASA African Cultural Center. Στόχος της είναι μέσω της αφήγησης παραμυθιών, και με συνδυασμό άλλων τεχνικών όπως η παντομίμα, ο θεατρικός κλόουν και η εμψύχωση κούκλας, να ανοίξει έναν διαπολιτισμικό διάλογο μεταξύ των λαών.

Περισσότερες πληροφορίες: anasaorg.wordpress.com

anasa_sofiatisgis

Συντελεστές  της παράστασης: Μιχάλης Αφολαγιάν (αφήγηση, εμψύχωση παραμυθιού, μουσική), Χρύσα Λογοθέτη (αφήγηση, εμψύχωση παραμυθιού, μουσική).

Πότε: Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, ώρα 12 π.μ.

Πού: Εργαστήρι Μελέτης της Παιδικής Ηλικίας, Ιωάννου Φιλήμονος 3, Αμπελόκηποι (πίσω από την αμερικανική πρεσβεία, μετρό Μέγαρο Μουσικής)

Τηλέφωνα: 2114051903, 6977294342

Διάρκεια: 1 ώρα

Γενική Είσοδος: 6