Η Τσίου Τσίου ψάχνει το Λαγό του Πάσχα, της Jannie Ho

0
797

Τίτλος: H Τσίου Τσίου ψάχνει τον Λαγό του Πάσχα
Συγγραφέας: Jannie Ho
Εικονογράφηση: Jannie Ho
Απόδοση: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Σελίδες: 8
Διαστάσεις: 16 Χ 16
Εκδόσεις Ίκαρος
ISBN: 978-960-572-073-5

Αγόρασέ το

Γράφει η Κατερίνα Ανδρικοπούλου.

Ένα ακόμα όμορφο βιβλίο απο τη Jannie Ho και τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί με θέμα το Πάσχα. Ένα βιβλίο φτιαγμένο αποκλειστικά για μωρά απο 1 έτους, με σκοπό να αγαπήσουν το βιβλίο, να εμπλακούν με τις εικόνες και να ανακαλύψουν κρυμμένα στοιχεία.

Η Τσίου Τσίου ψάχνει τον Λαγό του Πάσχα. Θέλει και αυτή να πάρει ένα μεγάλο Πασχαλινό αυγό όπως έχουν και οι φίλοι της. Αρχίζει, λοιπόν, να ψάχνει για να βρει τον λαγό. Μήπως είναι στο δάσος; Μήπως είναι στο σπιτάκι; Μήπως είναι μέσα στα λουλούδια; Μήπως είναι στο λαχανόκηπο; Μήπως είναι δίπλα στο ποτάμι; Διάφορα ζωάκια ξεπετάγονται χαρούμενα κρατώντας τα πασχαλινά τους αυγά. Ώσπου στο τέλος βρίσκει η Τσίου επιτέλους το καλάθι με τα πασχαλινά αυγά. Και ο λαγός του Πάσχα είναι εκεί και την περιμένει να της δώσει και το δικό της και να της ευχηθεί καλό Πάσχα.

«Η Τσίου Τσίου ψάχνει το Λαγό του Πάσχα» μπορεί να γίνει ένα πολύ όμορφο πασχαλινό δώρο που θα αγαπηθεί πολύ απο κάθε μωρό, αφού μπορεί να το χαρεί χωρίς να φοβάται κανείς ότι θα σκιστεί, θα τσαλακωθεί και μπορεί να διαβαστεί χιλιάδες φορές πάλι και πάλι με τον ίδιο ενθουσιασμό. Αναζητήστε το απο τις εκδόσεις Ίκαρος.

Η Jannie Ho γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, μεγάλωσε στη Φιλαδέλφεια, και σπούδασε στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη. Αφού εργάστηκε ως γραφίστας και καλλιτεχνικός διευθυντής στο Nickelodeon, στον εκδοτικό οίκο Scholastic, και το περιοδικό Time for Kids, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την εικονογράφηση. Σήμερα πια, ειδικεύεται στην παιδική εικονογράφηση, και δουλειά της μπορεί κανείς να δει σε παιδικά βιβλία και περιοδικά, παιχνίδια, αντικείμενα, και ψηφιακά μέσα. Ζει με τον σύζυγο και την κόρη της στη Βοστώνη.