Η ISOL και ο Αντώνης Παπαθεοδούλου στις εκδόσεις Μάρτης για όλα τα παιδιά

0
1073

Μην χάσετε αυτήν την Πέμπτη 14 Ιουνίου την τελευταία εμφάνιση της ISOL στην Ελλάδα που θα μαγέψει ξανά τα παιδιά. Μαζί της ο Αντώνης Παπαθεοδούλου.

Η ασύγκριτη δημιουργός παιδικών βιβλίων βρίσκεται από την Παρασκευή το βράδυ στη χώρα μας για πρώτη φορά και την Πέμπτη 14 Ιουνίου θα μας χαρίσει μια τελευταία παράσταση της ασύγκριτης τέχνης της.

Πρόκειται για την συγγραφέα και δημιουργό του αξεπέραστου Νοτούρνο-Συνταγές για Όνειρα, της εικαστικής πανδαισίας Νουμεράλια, του εξαιρετικού Ο Πετίτ το τέρας και της συναρπαστικής οπτικής του άλλου στο Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι.

Η Isol είναι μια καλλιτέχνης που δημιουργεί βιβλία για παιδιά με μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω τους, βιβλία που πέρα από τις ουσιώδεις διαδρομές που χαράζουν στο νου και την ψυχή των παιδιών, προκαλούν αλυσιδωτές εκρήξεις αλλαγής στο φιλοσοφικό υπόβαθρο κάθε αναγνώστη τους, μικρού και μεγάλου.

Isol, κάτι περισσότερο από μια συγγραφέα. Ή όπως θα έλεγαν στα μέρη της… Más que una escritora.

Μαζί με τον συγγραφέα βιβλίων για παιδιά Αντώνη Παπαθεοδούλου θα μας παρασύρουν σε ένα ευφάνταστο ταξίδι στον μαγικό κόσμο των βιβλίων της σπουδαίας δημιουργού.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η ISOL θα υπογράψει τα βιβλία της.

Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ.

Εκδόσεις Μάρτης
Χάρητος 8, ΤΚ 10675, Κολωνάκι
τηλ.: 2103210982