Καρουζέλ με αλογάκια

0
1825

Ιδέα-υλοποίηση: Μαίρη Μπιρμπίλη-Δώρα Πουρή…

Το elniplex με αφορμή το βιβλίο της Ελένης Δικαίου “Το αλογάκι, η τυχερή πασχαλίτσα η αρκούδα κι εμείς”, σας προτείνει να φτιάξτε ένα ανοιξιάτικο καρουζέλ!!

Υλικά: ξυλάκια από σουβλάκια, 2 στρογγυλά κομμάτια φελιζόλ, χάρτινες φιγούρες αλόγων, κάθε μια με το καθρέπτισμά της .

Τοποθετούμε το φελιζόλ για βάση κολλάμε σε κάθε ξυλάκι 2 φιγούρες αλόγων, τις οποίες έχουν ζωγραφίσει τα παιδιά και από πάνω το δεύτερο κομμάτι φελιζόλ. Αν έχετε κέφι διακοσμήστε το με λουλούδια και το αυτοσχέδιο καρουζέλ σας είναι έτοιμο!

Εναλλακτικά αν έχετε κουπ-πατ αλογάκι μπορείτε να κατασκευάσετε τα αλογάκια από πηλό!

carouzel1

carouzel2

 

carouzel3

 

carouzel4

Ιδέα-υλοποίηση: Μαίρη Μπιρμπίλη-Δώρα Πουρή…

Το elniplex με αφορμή το βιβλίο της Ελένης Δικαίου “Το αλογάκι, η τυχερή πασχαλίτσα η αρκούδα κι εμείς”, σας προτείνει να φτιάξτε ένα ανοιξιάτικο καρουζέλ!! Υλικά: ξυλάκια από σουβλάκια, 2 στρογγυλά κομμάτια φελιζόλ, χάρτινες φιγούρες αλόγων, κάθε μια με το καθρέπτισμά της . Τοποθετούμε το φελιζόλ για βάση κολλάμε σε κάθε ξυλάκι 2 φιγούρες αλόγων, τις οποίες έχουν ζωγραφίσει τα παιδιά και από πάνω το δεύτερο κομμάτι φελιζόλ. Αν έχετε κέφι διακοσμήστε το με λουλούδια και το αυτοσχέδιο καρουζέλ σας είναι έτοιμο! Εναλλακτικά αν έχετε κουπ-πατ αλογάκι μπορείτε να κατασκευάσετε τα αλογάκια από πηλό! carouzel1 carouzel2   carouzel3   carouzel4