Κερδίστε το τρυφερό “Ένας αρκούδος μια φορά” της Ελένης Γερουλάνου

  0
  418

  Κερδίστε ένα αντίτυπο από το εξαιρετικό βιβλίο της Ελένης Γερουλάνου “Ένας αρκούδος μια φορά” από τις εκδόσεις Πατάκη.

  Το ELNIPLEX και οι Εκδόσεις Πατάκη σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αντίτυπο από το νέο, τρυφερό, συγκινητικό βιβλίο της Ελένης Γερουλάνου “Ένας αρκούδος μια φορά

  Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του ELNIPLEX και των Εκδόσεων Πατάκη εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

  Για επιπλέον συμμετοχές κάντε tag στην αντίστοιχη ανάρτηση του ELNIPLEX στο facebook 1+ φίλο/φίλους σας (κάθε tag είναι και συμμετοχή).

  ***

  Η ιστορία αρχίζει ένα βράδυ στο λιγοστό φως του φεγγαριού. Ένας αρκούδος με γαλάζια κορδέλα δραπετεύει από το χάρτινο κουτί του λίγο πριν τον περισυλλέξει το απορριμματοφόρο και ξεκινά την περιπλάνησή του. Αναζητά το σπίτι του. Στη διαδρομή του συναντά έναν ναύτη, έξι πάπιες, μία αλεπού, μία σκαντζοχοιρίνα, έναν θεατρικό θίασο, έναν σκύλο. Όλοι τον καλοδέχονται και το προσκαλούν στην παρέα τους. Ο αρκούδος με τη γαλάζια κορδέλα όμως αρνείται ευγενικά τα κεράσματα, τις βόλτες και τη φιλοξενία που του προσφέρουν. Το μόνο που επιθυμεί ολόψυχα είναι να βρεθεί στο σπίτι του.

  Διαβάστε όλη την παρουσίαση του βιβλίου από το ELNIPLEX στον παρακάτω σύνδεσμο.

  Ένας αρκούδος μια φορά, της Ελένης Γερουλάνου