Κερδίστε την “Αγγελίνα” της Ξένιας Καλογεροπούλου

0
880

Κερδίστε ένα αντίτυπο από το εξαιρετικό βιβλίο της Ξένιας Καλογεροπούλου “Η Αγγελίνα” από τις εκδόσεις Μάρτης.

Το ELNIPLEX και οι Εκδόσεις Μάρτης σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αντίτυπο από το νέο, σπουδαίο βιβλίο της Ξένιας Καλογεροπούλου “Η Αγγελίνα”

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του ELNIPLEX και των Εκδόσεων Μάρτης εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Για επιπλέον συμμετοχές κάντε tag στην αντίστοιχη ανάρτηση του ELNIPLEX στο facebook 1+ φίλο/φίλους σας (κάθε tag είναι και συμμετοχή).

***

Η Αγγελίνα δεν ήταν πολύ όμορφη, ήταν όμως ξύπνια και προκομμένη. Ο μπαμπάς της ήταν φούρναρης κι εκείνη είχε μάθει από μικρή να φτιάχνει τα ζυμωτά καλούδια του φουρνάρικου. Κι ανάμεσα στα κουλουράκια και τα ψωμάκια, ονειρευόταν τον άντρα που θα έπαιρνε μια μέρα. Μα κανένας δεν την συγκινούσε, γιατί τον άντρα τον ήθελε αλλιώτικο. Κι αυτόν τον αλλιώτικο άντρα μια μέρα τον έπλασε με ζυμάρι κι εκείνος ζωντάνεψε εμπρός της. Κι ύστερα αυτόν τον άντρα τον αλλιώτικο, αφού τον βάφτισε Ζυμωτό, τον παντρεύτηκε, άνοιξαν δικό τους φούρνο και ζούσαν ευτυχισμένοι.

Ώσπου μεγάλο καράβι με κόκκινα πανιά φάνηκε στο λιμάνι κι η Αγγελίνα είπε στον Ζυμωτό να πάει να πουλήσει σιμά στο καράβι τα φουρνιάρικά τους. Και πήγε ο Ζυμωτός. Και πούλησε. Μα δεν γύρισε πίσω. Γιατί εκεί, μια γυναίκα ψηλή, ντυμένη στα μετάξια και τα βελούδα, η αρχόντισσα Δεβόρα, τον πόθησε πολύ, τον πότισε κρασί αλλιώτικο και όταν η φρεγάτα σάλπαρε, πήρε τον Ζυμωτό μαζί της, στο μακρινό Αλχαμερίδο.

Μαράζωσε η Αγγελίνα και κίνησε να βρει τον αγαπημένο της. Μα ο δρόμος ήταν μακρύς, δύσκολος και το αντάμωμα με τον αγαπημένο της σχεδόν ακατόρθωτο. “Την αγάπη ποιος τη σταματάει;”**

Διαβάστε το εξαιρετικό book secret της Ξένιας Καλογεροπούλου στο ELNIPLEX εδώ.

Διαβάστε όλη την παρουσίαση του βιβλίου από το ELNIPLEX στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η Αγγελίνα, της Ξένιας Καλογεροπούλου