Κερδίστε 10 δωρεάν εισόδους για το Παγοδρόμιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

0
776

Κερδίστε δέκα δωρεάν εισόδους για το φανταστικό παγοδρόμιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που λειτουργεί η Ice Arena για 4η χρονιά.

“Αν γλιστράτε με τέχνη, χορεύετε με αξιώσεις, ή πέφτετε με χάρη, μια πολική πίστα υψηλών προδιαγραφών σας περιμένει στο πιο hot spot της χειμωνιάτικης Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής!”, έναν δημιουργικό πυρήνα πολιτιστικής δράσης, εκπαιδευτικής προσπάθειας και κοινωνικής ανάπτυξης, μια πολιτιστική στέγη οργανωμένη με σύγχρονο τρόπο.

H Ice Arena για 4η χρονιά θα λειτουργεί ένα από τα πιο κομψά παγοδρόμια της Αθήνας καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Στον ιδιαίτερο χώρο του «Αιθρίου» του Μεγάρου, θα φιγουράρει και φέτος το παγοδρόμιο της ICE ARENA με παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ., πλήρως καλυμμένη με σύγχρονης κατασκευής και σχεδίασης τέντα ώστε να πατινάρετε παντός καιρού. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας ξεκινά πρώτα από το γραφικό σπιτάκι του παγοδρομίου, όπου το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει στην ενοικίαση παγοπεδίλων. Στη συνέχεια, οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι είναι έτοιμοι να απολαύσουν την κορυφαία ποιότητα πάγου για όσο χρόνο επιθυμούν, συνοδευόμενοι πάντα από το εξειδικευμένο προσωπικό της Ice Arena.

Το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό σας από το χώρο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα.

Υπάρχει φυσικά πάντα η δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος για τους αρχάριους, με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διάρκειας 15’ και κόστους 10€, για την εκμάθηση των βασικών τεχνικών του πατινάζ στον πάγο.

Για όσους ενδιαφέρονται για την περαιτέρω εκμάθηση του αθλήματος του καλλιτεχνικού πατινάζ, η ICE ARENA θα παρέχει ιδιαίτερα ή γκρουπ μαθήματα με προπονήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, κατόπιν συννενόησης.

Στο χώρο πλησίον του παγοδρομίου, οι γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα ή σνακ σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Το παγοδρόμιο θα λειτουργήσει φέτος από την 1 Δεκεμβρίου 2018 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2019.

Κερδίστε δωρεάν εισόδους

Το ELNIPLEX και το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δέκα μονές εισόδους στο παγοδρόμιο για όποια μέρα επιθυμείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε tag τους φίλους σας για να γνωρίσουν και αυτοί το εξαιρετικό αυτό παγοδρόμιο. Όλα αυτά στην αντίστοιχη ανάρτηση στη σελίδα του ELNIPLEX στο facebook. Κάθε tag είναι και συμμετοχή (5 φίλοι=5 συμμετοχές κ.ο.κ.). Θα κληρωθούν 10 νικητές και θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο facebook στις 24 Δεκεμβρίου.

Το παγοδρόμιο λειτουργεί από την 1 Δεκεμβρίου 2018 έως τέλη Φεβρουαρίου 2019.

Καθημερινές: 16:00 – 23:00
Σαββατοκύριακα: 11:00 – 23:00
Τηλ. Επικοινωνίας Ice Arena:
6940 665 707 / 6980 602014
Facebook Page: Μέγαρο Μουσικής Παγοδρόμιο
Google+: Μέγαρο Μουσικής Παγοδρόμιο

Μέγαρο Μουσικής – Πληροφορίες
Website: www.megaron.gr
Tηλ.: 210 7282000

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Κόκκαλη.

Μπορείτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς να έρθετε στο Μέγαρο Μουσικής από όλες τις γειτονιές της Αθήνας:

Με το Μετρό, μόλις δύο λεπτά από την ομώνυμη στάση μέχρι την είσοδο του Μεγάρου
Με Λεωφορείο, μπροστά από το Μέγαρο περνούν τα: Ε14, Χ14, Α5, 550
Με Τρόλεϊ, μπροστά από το Μέγαρο κάνουν στάση τα: 13, 12, 10, 3
Αν έρθετε με το αυτοκίνητό σας μπορείτε να σταθμεύσετε στον νέο τριώροφο χώρο στάθμευσης του Μεγάρου, χωρητικότητας 750 αυτοκινήτων.

Η είσοδος είναι από την οδό Κόκκαλη και λειτουργεί από τις 6 το πρωί έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα καθημερινά.