Κερδίστε το βιβλίο “Υπέροχες γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο”

  0
  1171

  Κερδίστε ένα αντίτυπο από το βιβλίο της Κέιτ Πανκχερστ “Υπέροχες γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο” που είναι αυτό ακριβώς που υπόσχεται.

  Οι δεκατέσσερις γυναίκες οι οποίες αναφέρονται στο βιβλίο της Κέιτ Πάνκχερστ δεν είχαν ως αυτοσκοπό να τις θεωρήσουν υπέροχες. Απλώς ακολούθησαν την καρδιά, το ταλέντο και τα όνειρά τους και φυσικά αγνόησαν όσους τους έλεγαν ότι οι στόχοι τους ήταν ανέφικτοι ή εξωπραγματικοί.

  Στις σελίδες του βιβλίου μπορεί κανείς να γνωρίσει καλύτερα τη συγγραφέα Τζέιν Όστεν, την εκπληκτική νεαρή κολυμβήτρια και ολυμπιονίκη της δεκαετίας του ’20 Γετρούδη Έντερλε, τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Κοκό Σανέλ, τη ζωγράφο Φρίντα Κάλο, την Μαρία Σαλώμη Σκουοντοφσκα-Κιουρί, την Μαίρη Άνινγκ, την Τζαμαϊκανή Μαίρη Σίκολαεροπόρο Αμέλια Έρχαρτ, την πράκτορα Φίφι, κατά κόσμον Μαρί Κριστίν Τσίλβερ, την Σακατζουία, την Άννα Φράνκ, τη Ρόζα Παρκς αλλά και την Έμελιν Πανκχερστ η οποία πάλεψε για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών.

  Η Κέιτ Πάνκχερστ, απόγονος της Έμελιν Πάνκχερστ, γράφει και εικονογραφεί ένα διαφορετικό βιβλίο γνώσεων, ένα ενδιαφέρον εικονογραφημένο βιβλίο με βιογραφίες.

  Δείτε όλη την παρουσίαση του βιβλίου εδώ.

  Κερδίστε το βιβλίο