Κερδίστε 4 βιβλία του ευφάνταστου Τζερόνιμο Στίλτον

0
752

Κερδίστε 4 βιβλία του εκπληκτικού Τζερόνιμο Στίλτον που έχει αγαπηθεί- διόλου τυχαία- παντού στον κόσμο για το χιούμορ, τη φαντασία, τις απίθανες περιπέτειές και τις καταπληκτικές ξεναγήσεις του. “Η περίεργη υπόθεση του βρομερού ηφαιστείου”, Το μυστικό των τριών Σαμουράι”, “Το μικρό βιβλίο της φύσης” και “Το μικρό βιβλίο της διατροφής”. 

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό του elniplex και των εκδόσεων Κέδρος ακολουθείτε 2 απλά βήματα

1. Πατάτε like στην ανάρτηση του elniplex στο facebook και την κοινοποιείτε στο προσωπικό σας προφίλ (προσέξτε οι ρυθμίσεις σας να επιτρέπουν τη δημόσια προβολή της κοινοποίησης ώστε να μπορούμε να τη δούμε)

2. Πατάτε like στην επίσημη σελίδα των εκδόσεων Κέδρος στο facebook

Δύο νικητές που θα προκύψουν από κλήρωση random θα κερδίσουν από 2 βιβλία ο καθένας.

geronimostilton

Ο περίφημος και ιδιαίτερα επιτυχημένος συγγραφέας “Τζερόνιμο Στίλτον” ζει στην Ποντικούπολη της Ποντικονήσου, ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο κομμάτι τυρί και βρίσκεται στον Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό. Σπούδασε Ποντικολογία και Φιλοσοφία των Τρωκτικών καθώς και Συγκριτική Αρχαιοποντικολογία. Διευθύνει την Ηχώ των Τρωκτικών, την πιο επιτυχημένη εφημερίδα της Ποντικονήσου.
Ανάμεσα σε άλλες διακρίσεις, έχει λάβει και το βραβείο Πούλιτζερ για το βραβείο του «Το μυστήριο του χαμένου θησαυρού» ενώ τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες και έχουν πωληθεί πάνω από 85 εκατομμύρια παγκοσμίως. Πίσω από τον διάσημο πια ποντικό Τζερόνιμο Στίλτον, βρίσκεται η Ιταλίδα συγγραφέας Ελιζαμπέτα Ντάμι που εδώ και 10 χρόνια τροφοδοτεί τις ιστορίες και τις περιπέτειές του. Γνωρίστε τον Τζερόνιμο Στίλτον και τις πολλές περιπέτειές του. Θα γίνει αγαπημένος σας πολύ γρήγορα. Σε βολικό σχήμα για να τρυπώνει παντού.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του

ΥΓ: Στίλτον είναι η ονομασία ενός φημισμένου αγγλικού τυριού.