Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Αθλητισμός: ιδέες και αξίες” για παιδιά

0
958

Στις 5 Αυγούστου 2016, δηλαδή σε 15 περίπου μέρες από σήμερα, η ελληνική σημαία θα εισέλθει πρώτη στο Στάδιο Μαρακανά του Ρίο της Βραζιλίας. Θα είναι οι 31οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες και για την Ελλάδα η πρώτη φορά που μια γυναίκα σηκώνει την ελληνική σημαία. Η ιστοπλόος Σοφία Μπεκατώρου θα έχει αυτήν την τιμή, την οποία στο παρελθόν είχαν 30 άντρες συνάλδελφοί της, από τον Νικόλαο Γεωργαντά το 1908 στο Λονδίνο, τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα το 1912, τον Χρήστο Παπανικολάου το 1968 στο Μεξικό και το 1972 στο Μόναχο, μέχρι τον Λάμπρο Παπακώστα στη Βαρκελώνη το 1992, τον Πύρρο Δήμα το 1996 και το 2004 στην Αθήνα και τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη στο Λονδίνο το 2012.

Η μεγάλη γιορτή των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας θα διαρκέσει 17 μέρες, μέχρι τις 21 Αυγούστου, το βράδυ όπου θα πέσει η αυλαία με την τελετή λήξης.

Περίπου 10.000 αθλητές από 206 χώρες, με νεοεισελθούσες χώρες το Κόσοβο και το Νότιο Σουδάν θα αγωνιστούν σε 306 αγωνίσματα 28 διαφορετικών αθλημάτων.

Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη και το ELNIPLEX δημιούργησαν το πρώτο και μοναδικό ελληνικό βιβλίο με φύλλα εργασίας και δραστηριότητες για τον Αθλητισμό. Όχι απλώς για τα αθλήματα, αλλά τις ιδέες και τις αξίες που προκύπτουν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και το κάνουν με έναν τρόπο διασκεδαστικό καθώς τα παιδιά θα γνωρίσουν τα υψηλά ιδανικά του Αθλητισμού μέσα από πρωτότυπες και διασκεδαστικές ασκήσεις.

Τα διαχρονικά ιδεώδη του αθλητισμού, ο τόπος γέννησης του Ολυμπισμού και του αθλητισμού που για εμάς, τους Έλληνες, είναι τόσο κοντά, η πάγια αγάπη των παιδιών για την άθληση, την κίνηση, την άσκηση, αλλά και οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2016 που θα γίνουν στη Βραζιλία σε λίγους μήνες, αποτέλεσαν μια ισχυρή βάση για την επιλογή αυτού του θέματος.

Στις 32 σελίδες του βιβλίου θα βρείτε φύλλα εργασίας με πολύ χιούμορ και φαντασία που έχουν έναν βασικό διπλό στόχο: να περάσουν τα παιδιά όμορφα ενώ ασχολούνται με το βιβλίο και παράλληλα να ασκήσουν τη σκέψη τους στις αξίες και τις ιδέες του αθλητισμού.

Η ευφάνταστη εικονογράφηση ανήκει στον Mark Weinstein ο οποίος υποστήριξε με φαντασία τις ιδέες του ELNIPLEX.

Ευελπιστούμε ότι το βιβλίο αυτό θα αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Τίτλος: Αθλητισμός- Ιδέες και Αξίες
Συγγραφέας: ELNIPLEX
Εικονογράφηση:Mark Weinstein
Εκδόσεις: Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη, 2016
Μέγεθος: 21 x 28
Σελίδες: 32
Τιμή: € 3,99
ISBN: 978-960-562-547-4

Αγόρασέ το

Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου

Το ELNIPLEX και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ΔΥΟ αντίτυπα του βιβλίου
Αθλητισμός: Ιδέες και Αξίες.

Τι πρέπει να κάνετε:

1. Πατήστε Like και Κοινοποιήστε Δημόσια την ανάρτηση από την σελίδα του elniplex στο facebook.
2. Πατήστε Like στη σελίδα της Νομικής Βιβλιοθήκης στο facebook.
3. Στείλτε μήνυμα στη σελίδα του elniplex στο facebook
με τα στοιχεία σας, ώστε να είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί σας καθώς και η αποστολή ή παραλαβή του βιβλίου. Αν τα έχετε ξαναστείλει σε παλαιότερους διαγωνισμούς, γράψτε απλά στο μήνυμα "Αθλητισμός".

Οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν με σχόλιο και θα ειδοποιηθούν με μήνυμα την Πέμπτη 28 Ιουλίου το βράδυ! Εφόσον οι νικητές είναι εκτός Αθηνών το βιβλίο θα τους αποσταλλεί από τις εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη. Αν είναι εντός Αθηνών θα ειδοποιηθούν να το παραλάβουν από τις εκδόσεις, στην Αθήνα.