Μάγεψαν οι “Ακροβάτες της τύχης” στο Γυάλινο Θέατρο

0
825

Μια Ευρυδίκη σαν αρχαία θεά στο ρόλο της Μοίρας, ένας Ορέστης Τρίκας βγαλμένος από τις καλύτερες μέρες της κωμωδίας και μια ομάδα ηθοποιών (Αντώνης Πασβάντης, Νίκος Βατικιώτης, Κίττυ Μαργαρίτη, Νικόλας Μπράβος, Μυρσίνη Δόξα, Σταμάτης Πακάκης, Κωνσταντίνα Χρίστου, Βασιλική Λαθύρη) καθήλωσαν χθες το κατάμεστο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην πρεμιέρα του έργου της Κέλλυς Σταμουλάκη “Ακροβάτες της τύχης”.

Η ιστορία μας ταξιδεύει στην Ονειροχώρα και την απληστία των ανθρώπων οι οποίοι στην πρώτη δυσκολία και αναποδιά τα βάζουν με την…μοίρα τους. Η Μοίρα θα τους αφήσει λίγο στην…μοίρα τους, οι Σκιές θα κάνουν την εμφάνισή τους και δυο αδέρφια, δυο πρίγκιπες, ο Βράχος (Νίκος Βατικιώτης) και ο Ζέφυρος (Νικόλας Μπράβος) θα περιπλανηθούν, παρέα με τον υπηρέτη Τριπόδη (Ορέστης Τρίκας) σε διαφορετικούς δρόμους, για να βρουν λύση στην κακοτυχία που εμφανίστηκε ξάφνου στη χώρα τους. Η συνάντησή τους με θεριά, ήμερα κι ανήμερα, κι ανθρώπους θα τους οδηγήσει σε ένα μαγικό τέλος, πίσω, στην Ονειροχώρα. 

Απίστευτα σκηνικά και κοστούμια, ζωντανή μουσική επί σκηνής (την υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας), σκηνοθετικά ευρήματα που κερδίζουν τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Ένα από τα “must see” της χρονιάς.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν γνωστοί άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής και της τηλεόρασης (Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Βασίλης Λέκκας, Δημήτρης Πιατάς, Μέμος Μπεγνής, Βάνα Μπάρμπα κ.α.)

akrovates_tis_tixis1

akrovates_tis_tixis4akrovates_tis_tixis3akrovates_tis_tixis2