Με την ISOL στο Public: μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά

0
2184

Ο Μάρτης σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής έχει τη μεγάλη χαρά να φιλοξενεί τον Ιούνιο στην Ελλάδα την ISOL, την πολυβραβευμένη συγγραφέα και εικονογράφο από την Αργεντινή! Μην τη χάσετε αυτό το Σάββατο στο Public Κολωνακίου.

Η πολυτάλαντη δημιουργός παιδικών βιβλίων και μουσικός επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά στις 9 Ιουνίου δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε πιο άμεση και ουσιαστική γνωριμία με το ευφάνταστο έργο της.

Πρόκειται για την συγγραφέα και δημιουργό του αξεπέραστου Νοτούρνο-Συνταγές για Όνειρα, της εικαστικής πανδαισίας Νουμεράλια, του εξαιρετικού Ο Πετίτ το τέρας και της συναρπαστικής οπτικής του άλλου στο Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι.

Η Isol είναι μια καλλιτέχνης που δημιουργεί βιβλία για παιδιά με μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω τους, βιβλία που πέρα από τις ουσιώδεις διαδρομές που χαράζουν στο νου και την ψυχή των παιδιών, προκαλούν αλυσιδωτές εκρήξεις αλλαγής στο φιλοσοφικό υπόβαθρο κάθε αναγνώστη τους, μικρού και μεγάλου.

Isol, κάτι περισσότερο από μια συγγραφέα. Ή όπως θα έλεγαν στα μέρη της… Más que una escritora.

Σάββατο 9 Ιουνίου στις 12:00

Public στο Κολωνάκι
Παρουσίαση του βιβλίου Νοτούρνο, Συνταγές για όνειρα.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ LEA οι εκδόσεις Μάρτης και το βιβλιοπωλείο Public στο Κολωνάκι σας προσκαλούν το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 12:00 σε ένα μαγικό ταξίδι με αφορμή το βιβλίο της ISOL Νοτούρνο, συνταγές για όνειρα!

Σχεδιάζω ιστορίες με την Ισόλ
Παιδικό εργαστήρι.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν όνειρα και να γνωρίσουν από κοντά τη σπουδαία Αργεντινή εικονογράφο ISOL στην πρώτη της επίσκεψη στη χώρα μας!