Μικροί Ήρωες: Δωρεάν εισιτήρια για μαθητές σε μουσεία και ιδρύματα

0
617

Οι Μικροί Ήρωες διψούν για μάθηση και ανακάλυψη

Όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων, οι Μικροί Ήρωές μας, χρειάζονται όλο και περισσότερα ερεθίσματα, για να εξελίσσουν τις ικανότητες και δεξιότητές τους.

Για το λόγο αυτό, οι Μικροί Ήρωες by Stoiximan δημιούργησε το πρόγραμμα “Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν”, για να συμβάλουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, στη διευρυμένη μάθηση και στο άνοιγμα των οριζόντων, των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων.

Στόχος του προγράμματος είναι, κάθε χρόνο, περισσότερα από 10.000 παιδιά, στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, να ανακαλύψουν και να ενισχύσουν την βιωματική εκπαιδευτική εμπειρία μέσω της δυνατότητας επισκέψεων χωρίς κόστος, σε εκπαιδευτικά προγράμματα Μουσείων και ιδρυμάτων.

Για το λόγο αυτό οι Μικροί Ήρωες προαγόρασαν εισιτήρια σε Μουσεία και Ιδρύματα και δίνουν τη δυνατότητα σε δασκάλους και Συλλόγους Γονέων να προκρατήσουν εισιτήρια αποκλειστικά για τάξεις του Δημοτικού.

Η διαδικασία είναι απλή

Οι εκπαιδευτικοί ή/και τα μέλη συλλόγων γονέων μπορούν, αφού επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα Εκπαιδευτικά προγράμματα, να συμπληρώσουν στη συνέχεια την αίτηση ανά πόλη ενδιαφέροντος και στη συνέχεια θα δεχθούν επικοινωνία μέσω email σχετικά με την ενημέρωση για τη διαδικασία κράτησης ημέρας και ώρας για την ενδιαφερόμενη τάξη/τμήμα.

Στο πρόγραμμα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι τάξεις Γ’ και Δ’ Δημοτικού όλων των Δημοτικών Σχολείων της Ελλάδας.

Δείτε τα διαθέσιμα σημεία επίσκεψης και κάντε την αίτησή σας για Αθήνα εδώ

Δείτε τα διαθέσιμα σημεία επίσκεψης και κάντε την αίτησή σας για Θεσσαλονίκη εδώ

Δείτε τα διαθέσιμα σημεία επίσκεψης και κάντε την αίτησή σας για την υπόλοιπη Ελλάδα εδώ

Περισσότερα εδώ