Μπέτση, η μικρή μάγισσα-σεφ στο Ianos Café

0
117

Οι εκδόσεις Πατάκη και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Μπέτση, η μικρή μάγισσα-σεφ: Υπέροχα Αηδιαστικό! της Χριστίνας Ανδρέου, σε εικονογράφηση της Μάριας Μπαχά.

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό TigerCrate TCABC του γερμανικού οίκου Tiger Media International GmbH με συμμετοχή άνω των 50 χωρών για το βιβλίο της Χριστίνας Ανδρέου και η αλήθεια είναι ότι ελληνικό βιβλίο που να βραβεύεται σε διεθνή διαγωνισμό για την εφαρμογή του (app) δεν συναντάς. Όχι συχνά. Δεν συναντάς γενικώς.

Εδώ λοιπόν έχουμε άριστα συστατικά. Τις έξοχες -στο χέρι- ζωγραφιές της Μάριας Μπαχά που κάθε φορά ξεπερνά τον προηγούμενο εαυτό της δημιουργώντας συνθέσεις η αισθητική των οποίων αιχμαλωτίζει το βλέμμα μικρών και μεγάλων. Την ομοιοκατάληκτη και συχνά έμμετρη ιστορία της Χριστίνας Ανδρέου που με αρκετή δουλειά στο στίχο, ρυθμό στην αφήγηση και χιούμορ δημιουργεί μια ασυνήθιστη, αρκούντως ενδιαφέρουσα ηρωίδα. Την βραβευμένη, καλαίσθητη και σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα εφαρμογή της εταιρίας Kuakomekiki, κατάλληλη για ipad, iphone και android συσκευές, που ζωντανεύει την ιστορία αξιοποιώντας την τεχνολογία. Την αυθεντική μουσική του Στάθη Ανδρέου, τα ηχητικά εφέ που ντύνουν την εφαρμογή, την ελληνική αφήγηση από τη φωνή της Άννη Ντουμούζη και την αγγλική από τη φωνή της Monica McShane.

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή για android εδώ. και ακούστε όλη την ιστορία, αλληλεπιδρώντας.

Διαβάστε όλη την παρουσίαση του βιβλίου από το ELNIPLEX εδώ.

Μπέτση η μικρή μάγισσα-σεφ- Υπέροχα αηδιαστικό! της Χριστίνας Ανδρέου