Παραμύθια παραμυθένια, με τα πιο όμορφα παραμύθια του κόσμου

0
682

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν Δράκοι.. ήταν και Βασιλοπούλες! Ήταν γενναία παλικάρια, ήταν και Μάγισσες φρικτές! Ήταν Βασίλεια χρυσά, ήταν και Δάση Σκοτεινά… ήτανε Θάλασσες πλατιές και Βοσκοπούλες και Ξωθιές και Κάστρα απάτητα Ψηλά που έκρυβαν Σεντούκια Μυστικά… με των Παραμυθιών τους Θησαυρούς όλου του Κόσμου!!!
Η αφήγηση των παλιών παραμυθιών…

Είναι μια Τέχνη Πανάρχαια, πάρα πολύ δύσκολη, με κανόνες και τεχνάσματα όπως κάθε πραγματική τέχνη. Δείχνει απατηλά εύκολη αλλά ο καλός παραμυθάς πρέπει να μπορεί να κρατά μαγεμένον όποιον τον ακούει μόνο με τα λογια του. Υπήρχαν εποχές που, στης Ανατολής τα μέρη, γέμιζαν το στόμα ενός καλού παραμυθά με χρυσάφι!

Τα παραμύθια του παλιού καιρού, τα παραμύθια των παππούδων και των γιαγιάδων μας είναι τόσο όμορφα που δίνουν ακόμα και στις ημέρες μας ιδέες σε συγγραφείς, επιστήμονες, σεναριογράφους, ζωγράφους, δασκάλους και βέβαια… σε όλους μας!

Κι αν θέλετε να ακούσετε μερικά από τα καλύτερα παραμύθια του κόσμου από μια πραγματική παραμυθού, τότε δεν έχετε παρά να πάτε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όπου κάθε Κυριακή, όλο το Φεβρουάριο, τα παραμυθένια παραμύθια θα ακουστούν με τον καλύτερο τρόπο. Κι αν θέλετε, θα ακουστεί και το παραμύθι που θα ζητήσετε εσείς.

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!
Από 7 Φεβρουαρίου στις 12.30 με 13.30

Με ιστορίες που αλλάζουν κάθε φορά, με λιτή σκηνική παρουσία, όπως ταιριάζει στην αφήγηση των παραμυθιών με όχημα την φωνή, το τραγούδι, την αυτοσχεδιαστική κίνηση και με πρωτότυπα μουσικά όργανα, η Σάσα Βούλγαρη αφηγείται για μικρά και μεγάλα παιδιά…
…από 5 έως 105 χρονών!

Παραμύθια παραμυθένια
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Αίθουσα Black Box
Σχεδιασμός, ιδέα, παραλλαγές ιστοριών, αφήγηση, τραγούδι: Σάσα Βούλγαρη
Διάρκεια προγράμματος: 60 λεπτά

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: τα παιδάκια πρέπει να είναι το λιγότερο 5 ετών και να συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιον ενήλικο! Τα παραμύθια είναι απολαυστικά για όλες τις ηλικίες, γι΄αυτό όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα  από παιδάκι!!!!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης  (Πειραιώς 206, Ταύρος), 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 – 14:00,

ΚΛΕΙΣΤΕ ON LINE ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εισιτήρια προπωλούνται και Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου),
Ticket Services Ωρ. λειτουργίας:
Δευ. & Τετ. 09:00 – 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 – 20:00, Σαβ. 10:00 – 14:00

ΕΙΣIΤΗΡΙΑ: €8, ΟΜΑΔΙΚΟ (άνω των 10 ατόμων): €6
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με την Σάσα Βούλγαρη σε κάθε παράσταση θα δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Διαφορετικά προγράμματα αφήγησης από την προσχολική ηλικία ως και το Λύκειο ανάλογα με το εξελικτικό στάδιο των μαθητών

Το ELNIPLEX σε συνεργασία με την κορυφαία προφορική αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη χαρίζει μια διπλή πρόσκληση σε έναν τυχερό επισκέπτη του για αυτήν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 12:30, στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης.

Σε δύο βήματα:
1. Πατήστε LIKE και κοινοποιήστε ΔΗΜΟΣΙΑ την ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του ELNIPLEX στο FACEBOOK
2. Στείλτε ένα μήνυμα στο inbox του ELNIPLEX στο FACEBOOK με την ένδειξη "Για τη Σάσα Βούλγαρη" γράφοντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ο νικητής θα ενημερωθεί την Παρασκευή το απόγευμα δημόσια και με προσωπικό μήνυμα στο facebook.

Καλή επιτυχία.