Πώς να καταβροχθίσετε ένα ουράνιο τόξο, με τη Γιολάντα Τσιαμπόκαλου στον Πειραιά

0
678

Η Σανταζίνια, κατά κόσμον Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, μια εξαιρετική συγγραφέας, μουσικός και στιχουργός, περιμένει όλα τα παιδιά για να… καταβροχθίσουν μαζί της ένα ουράνιο τόξο και να βρουν τον θησαυρό που κρύβεται εκεί ακριβώς που τελειώνει το ουράνιο τόξο.

Το Σαββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 13:00, τα παιδιά, μαζί με τη συγγραφέα, θα μάθουν τι χρώμα έχει ένας θησαυρός, τι σχέση έχει ένας δράκος με τις βιταμίνες και το μπρόκολο, τι γυρεύει ένα ουράνιο τόξο μέσα στην κουζίνα (και δη στο ψυγείο), αν τρώγεται και πώς και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα.
Και για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα βιβλία που γράφτηκαν ποτέ για τη διατροφή, τη διατροφική αξία των φρούτων και των λαχανικών αλλά και τη στάση μας απέναντί τους.

Τα παιδιά θα μπορούν να ρωτήσουν τον Τρύφωνα, το κατοικίδιο-έκπληξη. Θα τους απαντήσει.

Όλα αυτά θα γίνουν σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο, στο κέντρο P.N.O.H. (Νοταρά 56, Πειραιάς), το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 13:00 μ.μ., όπου θα σας υποδεχθεί η εξαιρετική ολιστική διατροφολόγος και επισκέπτρια υγείας Βασιλική Μιχαλάκη.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους αλλά ο αριθμός είναι περιορισμένος γι' αυτό καλά θα κάνετε να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας με μήνυμα στο inbox της σελίδας της PNOH στο facebook εδώ

Υποστηρίζουμε αυτήν την πολύ όμορφη εκδήλωση και τους συντελεστές της που με ανιδιοτέλεια προσφέρουν γνώση και χαρά στα παιδιά.

Πότε: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
Ώρα: 1:00 μ.μ.
Που: Κέντρο P.N.O.H.
Διεύθυνση: Νοταρά 56, Πειραιάς)
Τι: Πώς να καταβροχθίσετε ένα ουράνιο τόξο;- Γιολάντα Τσιαμπόκαλου (Σανταζίνια)