Σεμινάριο Μανόλη Φιλιππάκη από το ELNIPLEX: μια τεράστια εμπειρία!

0
683

Το Σάββατο 23 Μαϊου στη Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αθηναϊς, ο Μανόλης Φιλιππάκης ξεσήκωσε νηπιαγωγούς, δασκάλους, γονείς και εμψυχωτές και με ασταμάτητο ρυθμό (χωρίς καμία διακοπή) παρέδωσε ένα μεστό βιωματικό μάθημα (βιωματικότερο δε γινόταν) της Παιγνίωδους Σύζευξης των Τεχνών με Μουσικοκινητική και Παιχνιδοτράγουδα στην Εκπαίδευση. Ατελείωτη κίνηση, χορός, κέφι, δραστηριότητες, ζευγάρια, ομάδες, τραγούδι, παντομίμα, δραματοποίηση, εικαστικές παρενθέσεις και ο δημιουργικός χαμός που περιμέναμε ήταν μια απτή πραγματικότητα.

Η διάχυτη ικανοποίηση και οι ανάγκες των συμμετεχόντων μας υποχρεώνουν να δούμε σε πιο συστηματική βάση ανάλογες εκδηλώσεις. Το ELNIPLEX ευχαριστεί θερμά το Μανόλη Φιλιππάκη που αφιλοκερδώς πρόσφερε τις γνώσεις και τη ζωντάνια του στο σεμινάριο, την Κέλλυ Σταμουλάκη και το Θίασο Αβάντι για τις σημαντικές βοήθειες στην υλοποίηση του σεμιναρίου (αίθουσα κ.α.) καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε και επιφυλασσόμεθα.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

seminario_filippaki1 seminario_filippaki3 seminario_filippaki4 seminario_filippaki5 seminario_filippaki6 seminario_filippaki7 seminario_filippaki13seminario_filippaki14seminario_filippaki8 seminario_filippaki10 seminario_fillipaki11