Σπουδαία πρωτοβουλία από Παπαθεοδούλου και Σαμαρτζή για τον μικρό Χριστόφορο

0
1470

Ο 6χρονος Χριστόφορος διαγνώσθηκε με καρκίνο εγκεφάλου (DIPG). Η αρχική πρόβλεψη για έξι-εννέα μήνες ζωής που του υπολείπονταν έχει ευτυχώς ξεπεραστεί. Ο Χριστόφορος έχει περάσει τους 19 μήνες και συνεχίζει να αγωνίζεται.

Η προσπάθεια “Όλοι μαζί για το Χριστόφορο” έχει συγκινήσει και κινητοποιήσει πολλούς.

Η αρχική ανάρτηση των γονιών του στο facebook ανέφερε τα εξής:

Αυτές τις γιορτές ας δώσουμε στο Χριστόφορο την ευκαιρία να συνεχίσει τη διαδρομή του για το θαύμα!

Πριν από 18 μήνες, ξεκίνησε το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής μας. Να σώσουμε τον Χριστόφορο από το DIPG (παιδικός καρκίνος εγκεφάλου). Χωρίς όλους εσάς το θαύμα που συντελείται δεν θα είχε συμβεί.

Ο Χριστόφορος ξεπερνώντας τεράστιες δυσκολίες, έχει ανατρέψει την αρχική πρόβλεψη για 6-9 μήνες επιβίωσης, κλείνοντας πλέον τους 18 και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σε κάλο δρόμο. Έχει ανατρέψει όλα τα ιατρικά δεδομένα και προχωρώντας σε αχαρτογράφητες περιοχές γράφει την ιστορία του. Παλεύει κάθε μέρα σαν το λιοντάρι ενάντια στον πιο δύσκολο παιδικό όγκο εγκεφάλου και βγαίνει νικητής μέσα από τις μικρές η μεγάλες μάχες που δίνει.

Μαζί με αυτόν, φυσικά παλεύουμε και εμείς. Είμαστε στο Μεξικό εδώ και ενάμιση χρόνο έχοντας αφήσει τα πάντα που αφορούσαν τη ζωή μας στην Ελλάδα, και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ιατρικές και υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις που πολλές φορές φαντάζουν ακατόρθωτες.

Ο Χριστόφορος πρέπει να ξεκινήσει μια καινούργια φάση θεραπειών χημειοεμβολισμού αλλά και συμπληρωματικών θεραπειών νευρολογικής αποκατάστασης που αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας.

Σε λίγες μέρες, στις 23 Δεκεμβρίου, έχει τα γενέθλιά του, γίνεται 6 χρονών! Το μεγαλύτερο δώρο για αυτόν θα είναι να του δώσουμε την ευκαιρία να συνεχίσει τη διαδρομή του για το θαύμα. Μας έχει αποδείξει ότι μπορεί.

Η οικονομική υποστήριξή σας, η πίστη σας σε αυτόν, η πιο δυνατή προσευχή σας και η διάδοση του μηνύματός μας, ας κάνει αυτά τα γενέθλια και αυτές τις γιορτές τα πιο σημαντικά της ζωή του. Ας γίνουν η ΙΔΙΑ η ΖΩΗ του!💝

Εμείς, σας ευχόμαστε για αυτές τις γιορτές το μεγαλύτερο δώρο, την ΥΓΕΙΑ και την πίστη σας σε μικρά η μεγάλα θαύματα!

Είσαστε σημαντικό μέρος της ιστορίας που γράφει ο Χριστόφορος και είμαστε ευγνώμονες για πάντα

Σας ευχαριστούμε θερμά🎗❤️

Αναστασία και Κώστας

Πριν λίγο καιρό η συγγραφέας Θεοδώρα Κατσιφή διαπίστωσε ότι οι αγαπημένοι δημιουργοί του Χριστόφορου (οι γονείς του είναι φίλοι της) ο Αντώνης Παπαθεοδούλου και η Ίριδα Σαμαρτζή, έχουν βγάλει ένα καινούριο βιβλίο. Αυτό εξομολογείται ο Αντώνης Παπαθεοδούλου σε ανάρτησή του. Κι αυτό ώθησε τον ίδιο και την εικονογράφο Ίριδα Σαμαρτζή σε μια σημαντική πρωτοβουλία. Να τι έγραψε στο προφίλ του ο συγγραφέας:-Α, βγάλατε καινούργιο βιβλίο; μας είπε το Καλοκαίρι η φίλη Θεοδώρα, να το στείλω του Χριστόφορου στο Μεξικό! Έχει όλα σας τα βιβλία.
-Μα ποιος είναι αυτός ο φανατικός αναγνώστης μας στο Μεξικό; ρωτήσαμε.

Κι έτσι μάθαμε για τον υπέροχο αγώνα του μικρού Χριστόφορου να ξεπεράσει μια από τις πιο σπάνιες μορφές παιδικού καρκίνου. Μάθαμε επίσης ότι του αρέσουν οι ιππότες μας κι είπαμε αντί να του στείλουμε το καινούργιο μας βιβλίο να φτιάξουμε μια ιστορία ΟΛΟΔΙΚΗ του! Την ιστορία του “Δον Κριστόφορο δε Μοντερέι”, του ιππότη από την Ελλάδα, που πήγε στο Μεξικό και με όπλο μια μεξικάνικη κιθάρα έβαλε όλους τους δράκους να χορεύουν!

Τώρα ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η ιστορία μας αυτή είναι ΣΟΥΠΕΡ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
γιατί μπορεί να στηρίξει το Χριστόφορο και την οικογένειά του.

Και είναι ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ γιατί κυκλοφορεί
σε ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ (3) υπογεγραμμένα, καδραρισμένα αντίτυπα.

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα είναι πανεύκολο: κάνετε ένα ποσό δωρεά στον αγώνα του Χριστόφορου (μικρό ή μεγάλο, όσο μπορείτε). Κάνετε την κατάθεση στον λογαριασμό και στέλνετε μια φωτογραφία από το καταθετήριο στο team.christoforos@gmail.com

Στο τέλος του επόμενου μήνα, 28/2, θα κληρώσουμε τα τρία έργα σε τρεις τυχερούς ή τυχερές.
Θα είμαστε όλοι όμως σούπερ τυχεροί που μεταφερθήκαμε για λίγο, μαγικά, με τον τρόπο μας σε ένα Νοσοκομείο στην άλλη άκρη της Γης στο Μοντερέι του Μεξικού, δίπλα στο Χριστόφορο και τους γονείς του!

Η κατάθεσή σας θα πρέπει να γίνει στον παρακάτω λογαριασμό:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ.Λογ: 6173141772841
IBAN: GR7801711730006173141772841
BIC: PRIBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ
AITΙΟΛΟΓΙΑ: ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ

Ευχαριστούμε,

Antonis Papatheodoulou | Iris Samartzi

Μάθετε περισσότερα για τον Χριστόφορο εδώ:

18 μήνες μετά… ΟΛΟΙ μαζί με τον Χριστόφορο ενάντια στο DIPG

Αυτές τις γιορτές ας δώσουμε στο Χριστόφορο την ευκαιρία να συνεχίσει τη διαδρομή του για το θαύμα!Πριν από 18 μήνες,ξεκίνησε το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωή μας. Να σώσουμε τον Χριστόφορο από το DIPG (παιδικός καρκίνος εγκεφάλου). Χωρίς όλους εσάς το θαύμα που συντελείται δεν θα είχε συμβεί.Ο Χριστόφορος ξεπερνώντας τεράστιες δυσκολίες, έχει ανατρέψει την αρχική πρόβλεψη για 6-9 μήνες επιβίωσης, κλείνοντας πλέον τους 18 και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σε κάλο δρόμο. Έχει ανατρέψει όλα τα ιατρικά δεδομένα και προχωρώντας σε αχαρτογράφητες περιοχές γράφει την ιστορία του. Παλεύει κάθε μέρα σαν το λιοντάρι ενάντια στον πιο δύσκολο παιδικό όγκο εγκεφάλου και βγαίνει νικητής μέσα από τις μικρές η μεγάλες μάχες που δίνει.Μαζί με αυτόν, φυσικά παλεύουμε και εμείς. Είμαστε στο Μεξικό εδώ και ενάμιση χρόνο έχοντας αφήσει τα πάντα που αφορούσαν τη ζωή μας στην Ελλάδα, και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ιατρικές και υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις που πολλές φορές φαντάζουν ακατόρθωτες.Ο Χριστόφορος πρέπει να ξεκινήσει μια καινούργια φάση θεραπειών χημειοεμβολισμού αλλά και συμπληρωματικών θεραπειών νευρολογικής αποκατάστασης που αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας.Σε λίγες μέρες, στις 23 Δεκεμβρίου, έχει τα γενέθλιά του, γίνεται 6 χρονών! Το μεγαλύτερο δώρο για αυτόν θα είναι να του δώσουμε την ευκαιρία να συνεχίσει τη διαδρομή του για το θαύμα. Μας έχει αποδείξει ότι μπορεί.Η οικονομική υποστήριξή σας, η πίστη σας σε αυτόν, η πιο δυνατή προσευχή σας και η διάδοση του μηνύματός μας, ας κάνει αυτά τα γενέθλια και αυτές τις γιορτές τα πιο σημαντικά της ζωή του. Ας γίνουν η ΙΔΙΑ η ΖΩΗ του!💝 Εμείς, σας ευχόμαστε για αυτές τις γιορτές το μεγαλύτερο δώρο, την ΥΓΕΙΑ και την πίστη σας σε μικρά η μεγάλα θαύματα! Είσαστε σημαντικό μέρος της ιστορίας που γράφει ο Χριστόφορος και είμαστε ευγνώμονες για πάνταΣας ευχαριστούμε θερμά🎗❤️Αναστασία και ΚώσταςΌλα τα ιατρικά και οικονομικά στοιχεία είναι στην διάθεσή σας→ Ευχαριστούμε θερμά τον Φάρο Ζωής για την πολύτιμη στήριξή του στον αγώνα μας.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 👉 Αρ.Λογ: 6173141772841👉 IBAN: GR7801711730006173141772841BIC: PIRBGRAAΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ (ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί αποκλειστικά τον Χριστόφορο)AITΙΟΛΟΓΙΑ: ΔΩΡΕΑ👉 PAYPAL: www.paypal.me/kostaskon20video with english subtitleshttps://www.facebook.com/teamchristoforosmexico/videos/2007882022839134/πως ξεκινήσαμε 18 μήνες πρίν…https://www.facebook.com/teamchristoforos/videos/1317212375057853/#teamchristoforos #defeatDipg #staystrong

Gepostet von OΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον Χριστόφορο am Montag, 17. Dezember 2018

Γίνετε μέλος της μεγάλης ομάδας που είναι μαζί του εδώ

Μπορούμε να συνδράμουμε όλοι με κάθε τρόπο. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς για αυτήν την ειλικρινή πρωτοβουλία.