“Αγαπητή Αλέξις, αν το λαμβάνεις αυτό χωρίς εμένα, είναι επειδή οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες για να σου το δώσω ο ίδιος”

0
631

Μελβούρνη, Αυστραλία. Συγκίνηση. Η Νάταλι Κόουλμαν πηγαίνει με την κόρη της, Λένι, σε ένα βιβλιοπωλείο μεταχειρισμένων βιβλίων και της αγοράζει το παιδικό βιβλίο 5 Minute Princess Stories (Σύντομες ιστορίες με πριγκίπισσες). Κάθονται να διαβάσουν το βιβλίο και διαπιστώνουν πως μέσα υπήρχε ένα χειρόγραφο σημείωμα από έναν πατέρα προς την κόρη του.

Το σημείωμα έγραφε:

Αγαπητή Αλέξις,
Αν το λαμβάνεις αυτό χωρίς εμένα, είναι επειδή δυστυχώς οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες για να σου το δώσω ο ίδιος. Πρέπει να ξέρεις ότι πάντα σε αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Ήσουν η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου όταν ξυπνούσα το πρωί και η τελευταία σκέψη μου το βράδυ.
Με αγάπη, ο μπαμπάς (Μπάρι)

facebook Natalie Coleman

Η μαμά Νάταλι κατάλαβε ότι αυτό το σημείωμα μπορεί να σημαίνει πολλά για κάποιον και προσπαθεί εδώ και μερικές εβδομάδες να βρει τον πατέρα Μπάρι ή την (κόρη) Αλέξις για να επιστρέψει το βιβλίο. Έτσι, ξεκίνησε μία εκστρατεία στα social media εκθέτοντας την μικρή ιστορία και ζητώντας τη βοήθεια των χρηστών σε πολλές ομάδες.

“Το μήνυμα αυτό μου ράγισε την καρδιά- αν γνωρίζετε την Αλέξις (ο μπαμπάς λέγεται Μπάρι), θα ήθελα να σας επιστρέψω αυτό το βιβλίο.”

Χιλιάδες κοινοποιούν την έκκληση της Κόουλμαν προσπαθώντας να την βοηθήσουν.