Ταξίδι στο διάστημα, της Κέιτι Φλιντ

0
558

Δύο μικροί αστροναύτες μας παίρνουν μαζί τους σε ένα όμορφο ταξίδι στο Διάστημα. Ξεκινώντας από τον ήλιο τον οποίο παρατηρούμε  και τον γνωρίζουμε χωρίς να τον…πλησιάζουμε, επιβιβαζόμαστε στο διαστημικό σκάφος και εξερευνούμε τον Ερμή, την Αφροδίτη, τη Γη, τη Σελήνη, τον Άρη, την ζώνη των Αστεροειδών, τον Δία, τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τη ζώνη του Κάϊπερ.

Στο τέλος, μετά από πολλές, συμπυκνωμένες γνώσεις για κάθε πλανήτη και ζώνη, μια μεγάλη, τρίπτυχη αφίσα η οποία με την τεχνική Glow In the Dark λαμπυρίζει πλανήτες και αστέρια. Προσοχή! Επειδή πολλοί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Glow In the Dark: πρέπει να τοποθετήσετε την αφίσα κάτω από ένα πορτατίφ ή έναν φακό για 1-2 λεπτά. Τα ειδικά στοιχεία απορροφούν την θερμότητα του φωτός και… σπεύσατε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ή καλύτερα… κλείστε το φως με το οποίο φωτίσατε την αφίσα. Το αποτέλεσμα είναι μαγικό!

Το Ταξίδι στο Διάστημα έχει ρεαλιστικά κατά κύριο λόγο εικονογραφικά στοιχεία, μεστό κείμενο με ενδιαφέρουσες πληροφορίες, διατεταγμένο σε όλο το μήκος των σαλονιών του βιβλίου και ασφαλώς τα Glow στοιχεία στην αφίσα και το εξώφυλλο.

Εκδόσεις Διόπτρα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αγόρασέ το
Τίτλος: Ταξίδι στο διάστημα
Τίτλος πρωτοτύπου: Glow in the dark: Voyage through space
Συγγραφέας: Katy Flint
Εικονογράφηση: Cornelia Li
Εκδόσεις: Διόπτρα, Νοέμβριος 2018
Μετάφραση: Λύντη Γαλάτη
Σελιδοποίηση: Ηλίας Σούφρας
Επιμέλεια: Βίκυ Κατσαρού
Σελίδες: 30
Μέγεθος: 23 Χ 30
ISBN:
978-960-605-603-1