Τα Φυλλαράκια των διακοπών- Νέο βιβλίο της πετυχημένης σειράς για παιδιά

0
2696

Τίτλος: Τα Φυλλαράκια των διακοπών
Συγγραφείς: Απόστολος Πάππος, Μαίρη Μπιρμπίλη, Δώρα Πουρή, Φωτεινή Βαρδάκα, Καίτη Παρασκευά, Χρυσάνθη Δενδρή
Εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού
Εκδόσεις: Μεταίχμιο, Μάϊος 2017
Σειρά: Εκπαιδευτικά βιβλία για την προσχολική εκπαίδευση
Διόρθωση τυπογραφικών δοκιμίων: Βάλια Μπράβου
Ηλεκτρονική Σελιδοποίηση: Ουρανία Λυμπεροπούλου
Σελίδες: 48
Μέγεθος: 21 Χ 27,5
ISBN: 978-618-03-0880-8
Αγοράσε το με €6,93
εδώ

Το ΕΛΝΙΠΛΕΞ ΕΞΠΡΕΣ αναχωρεί. Κάνε την κράτησή σου και ταξίδεψε μαζί με τα Φιλαράκια σου για τις πιο συναρπαστικές διακοπές! Με Τα Φυλλαράκια των Διακοπών!

Το πέμπτο βιβλίο της επιτυχημένης σειράς των εκδόσεων Μεταίχμιο κυκλοφόρησε σήμερα σε όλα τα βιβλιοπωλεία και συνεχίζει στους γνωστούς δρόμους της περιπέτειας και της γνώσης. Αυτή τη φορά με τρόπο… καλοκαιρινό και ανάλαφρο!

Ο Καπετάν Φουρτούνας και τα μέλη του πληρώματος καλωσορίζουν τα Φιλαράκια κι εσένα σε ένα υπέροχο ταξίδι. Τι θα συμβεί όμως μέσα στο πλοίο με το οποίο ταξιδεύουν τα Φιλαράκια μας; Τι παράξενο συμβαίνει στην πισίνα; Τι είναι τα πολύχρωμα ψάρια Κακίρου; Τι δουλειά έχει στην κουζίνα ο Σεφ Πεινάλας; Και εκείνοι οι παράξενοι πειρατές τι γυρεύουν μέσα σε ένα πλοίο που πηγαίνει διακοπές;

Μέσα από δεκάδες διασκεδαστικά παιχνίδια, γρίφους, ασκήσεις και ερωτήματα λογικής και φαντασίας, τα Φιλαράκια και οι συνεπιβάτες τους καλούνται να περπατήσουν τους δρόμους της γνώσης και της ψυχαγωγίας με τον καλοκαιρινό ήλιου να χαρίζει τη λάμψη του σε όλες τις προσπάθειές τους. Ένα ακόμα μοναδικό ταξίδι με τα Φιλαράκια που αγάπησαν εκατοντάδες παιδιά με τα τρία πρώτα βιβλία ξεκινά!

Ο Άνω Κάτω, η Πίξελ, η Φαρσί, η Τζόγια, ο Σαρδάμ, ο Αμανέους, η Πόζα Λίζα, ο Τάτσι Μήτσι Κότσι και ασφαλώς ο Φιρφιρής σας περιμένουν για μια ακόμα μοναδική περιπέτεια.

Στοιχεία που ξεχωρίζουν τα Φυλλαράκια
1. Περιέχουν πολλά ανοιχτά φύλλα εργασίας, ασκήσεις δηλαδή όπου μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις. Στις ασκήσεις αυτές βλέπουμε τον τρόπο σκέψης ενός παιδιού και δεν επιβραβεύουμε απλώς τη μία και μοναδική σωστή απάντηση.

2. Όλα τα βιβλία με τα Φυλλαράκια διέπονται από μία ενιαία ιστορία. Όλα τα φύλλα συνδέονται μεταξύ τους και δεν είναι ξεκομμένα το ένα από το άλλο.

3. Το παιδί-αναγνώστης αποτελεί ισότιμο μέλος της ομάδας και συμμετέχει ενεργά στην επίλυση των ερωτημάτων, δίχως να είναι απλώς ένας λύτης.

4. Χιούμορ, διαρκείς προκλήσεις, καλλιέργεια της φαντασίας και της κριτικής ικανότητας

5. Βίωση της απόλυτης ικανοποίησης στο τέλος με την αποκάλυψη και την επίλυση του μυστηρίου.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΝΙΠΛΕΞ ΕΞΠΡΕΣ!

Και μην ξεχάσετε:

Μαζί με τα Φυλλαράκια των Διακοπών, κυκλοφορούν και τα Φυλλαράκια της Φύσης με δώρο ένα εκπληκτικό επιτραπέζιο. Δείτε το στις εκδόσεις Μεταίχμιο εδώ.