Νέος Τζερόνιμο Στίλτον στη Βραζιλία και στα μυστικά του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

0
155

Έρχονται στο ELNIPLEX

Πέρα πέρα μακριά, στον Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό με τα βαθιά νερά, βρίσκεται ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο κομμάτι τυρί και όπου ζουν μόνο ποντικοί. Εκεί ζει και ο Τζερόνιμο Στίλτον, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, που συνεχώς τον παρασύρουν σε περιπέτειες συναρπαστικές και πάντοτε διασκεδαστικές… όπως αυτή που θα διαβάσετε σ’ αυτό το βιβλίο!

«Με τον Βενιαμίν και την Τράπι ταξιδεύουμε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Θα κάνουμε ένα ποντικοφανταστικό ταξίδι στα ίχνη αυτής της μοναδικής μεγαλοφυΐας που άφησε πίσω της και ένα μυστικό, για να το ανακαλύψουμε εμείς…»

Αγαπητά μου τρωκτικά,
Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα , πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα… Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον.

«Θέλετε να μάθετε πώς βρέθηκα γαντζωμένος στην πόρτα ενός τζιπ που έτρεχε μέσα στο βραζιλιάνικο δάσος; Όλα άρχισαν ένα ήσυχο απόγευμα του Φλεβάρη, όταν οι φίλοι μου Μπρους Φιτ, Άγριος Γουίλι και Μάγια με πήραν από το σαλόνι μου και με εκσφενδόνισαν στη Βραζιλία. Έτσι άρχισε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, πολλή περιπέτεια! Οχ!»

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αγόρασέ το
Τίτλος: Το μυστικό του Λεονάρντο
Μεγάλοι μπελάδες στο Μάτο Γκρόσο
Τίτλος πρωτοτύπου: Il segreto di Leonardo
Grosso Guaio in Matto Grosso
Συγγραφέας: Τζερόνιμο Στίλτον
Εικονογράφηση: Danilo Loizedda (σχεδιασμός), Carolina Livio (μελάνια), Daria Cerchi και Valeria Cairoli (χρωματισμός) | Γραφικά: Maria Lorini | Art Director εξωφύλλου: Ιacopo Bruno | Εικόνα εξωφύλλου: Roberto Ronchi (σχεδιασμός), Alessandro Muscillo (χρωματισμός)
Μετάφραση: Γιώργος Κασαπίδης
Εκδόσεις: Κέδρος, Μάιος 2019
Διόρθωση: Αναστασία Παπασταθοπούλου
Σελίδες: 128
Μέγεθος: 14 Χ 18,5
ISBN:
978-960-04-5010-1
978-960-04-5011-8